Scudo Sports

Şanlıurfa'da 2 arkadaşımız şehit olmuş.

İznik'teki kazada da burada da emniyet şeridi oldukça geniş. Bu şekilde geniş emniyet şeridinde giderken oh ne ala diye düşünmeyin yine de mümkün olduğunca en sağdan gitmeye çalışın. Bu kadar geniş şerit şerefsizler için ekstra şerit görevi görüyor maalesef. Dar emniyet şeritleri daha güvenli bana göre.

Ölen kardeşlerimize Allah rahmet eylesin.

Scudo
Geçen hafta Tolga ile Zihni, bu hafta gencecik fidan olan Kılıç kardeşler...
Sıra kime geldiğinde tüm bunlar bir son bulacak çok merak ediyorum. :(

Allah rahmet eylesin.. Ha dağdaki terörist yapmış bunu ha sıradan bir vatandaş ikisi de aynı benim gözümde; katil

Edit: Arkadaşlar bizler bisiklet yollarının artırılmasını istemek ile doğru şey yapmıyoruz. Bizler aslında bisiklet yollarının kullanımı, ihlali, bisiklet sporunun önemsenip dikkate değer olduğu farkındalığı ile yetkililerin kamu spotları hazırlamaları ve vatandaşın bilinçlendirilmesi noktasında daha neler yapılabilir bunları derleyip siyasilere bunları iletmemiz gerekir.. çünkü ne kadar bisiklet yolu olursa olsun bu kafa değişmediği müddetçe o yollar cinayet mahalli, mangal yolu, taksi durağı, bira veya kola şişelerinin çöplüğü olmaya devam edecektir unutmayalım.

Daha geçen hafta 24 saat içinde verdiğimiz iki canın acısını yaşarken, 1 hafta geçmeden 2 can daha verdik. Durduk yere insanların ocağına ateş düşüyor...

Ruhları şad olsun, Allah ailelerine sabır versin.

@Murat çınar

Senin yanlışını gördüğümde uyarmak benim üzerime vazifedir, Allah'ın emridir. Bak mesela okumadan, dini konularda "bence" demek yanlıştır; risklidir.

Geri