A alpinist63 Daimi Üye Kayıt 24 Şubat 2008 Mesaj 280 Tepki 178 Şehir İzmir, Şanlıurfa 23 Haziran 2009 #1 Arkadaşlar bu geziyi iki veya üç hafta önce gerçekleştirmiştik fakat fotoğrafları buraya eklemeyi unutmuştum. Özür dilerim. (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) Tepkiler: abrean, evren şahin ve ZekiAlper
Arkadaşlar bu geziyi iki veya üç hafta önce gerçekleştirmiştik fakat fotoğrafları buraya eklemeyi unutmuştum. Özür dilerim. (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link)
Y Yalçın Çanak Forum Demirbaşı Kayıt 8 Nisan 2008 Mesaj 482 Tepki 309 Şehir Avrupa Yakası 23 Haziran 2009 #2 Paylaşım için teşekkürler arkaadaşllar. Gitmiş kadar oldum oralara. Resimleri daha fazla ve ayrıntılı tutarsanız çok daha iyi olabilir. Tepkiler: alpinist63
Paylaşım için teşekkürler arkaadaşllar. Gitmiş kadar oldum oralara. Resimleri daha fazla ve ayrıntılı tutarsanız çok daha iyi olabilir.
ZekiAlper Forum Bağımlısı Kayıt 4 Ekim 2007 Mesaj 2.887 Tepki 1.470 Şehir Antalya İsim Antalya Downhill Özel Antrenör Bisiklet Specialized 24 Haziran 2009 #3 AAAA! Onur abi??? sen misin o ? "Baştan 3.resim en soldaki " Nasılsın abi görüşmeyeli? Hussarınla turlara çıkıyorsun demek ki hımmm ne güzel! Bu güzel turunuzun vesilesiyle Onur abimi taa Şanlıurfa'da buldum Keyifli gezileriniz bol olsun!.. Tepkiler: alpinist63
AAAA! Onur abi??? sen misin o ? "Baştan 3.resim en soldaki " Nasılsın abi görüşmeyeli? Hussarınla turlara çıkıyorsun demek ki hımmm ne güzel! Bu güzel turunuzun vesilesiyle Onur abimi taa Şanlıurfa'da buldum Keyifli gezileriniz bol olsun!..
A alpinist63 Daimi Üye Kayıt 24 Şubat 2008 Mesaj 280 Tepki 178 Şehir İzmir, Şanlıurfa 24 Haziran 2009 #4 @Yalçın Çanak resimlerimizin bir kısmı- bence en önemlileri- silindiği için bu kadar fotoğraf koyabildik. Tepkiler: Yalçın Çanak
@Yalçın Çanak resimlerimizin bir kısmı- bence en önemlileri- silindiği için bu kadar fotoğraf koyabildik.