tankdemir Üye Kayıt 2 Mayıs 2013 Mesaj 67 Tepki 32 Şehir istanbul Bisiklet b'Twin 28 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar Merhaba, Sarıgazi çıkışlı 40-50 km lik haftada 3 gün sürüyorum. Yol bisikleti süren arkadaşlar varsa beraber sürebiliriz.
Arkadaşlar Merhaba, Sarıgazi çıkışlı 40-50 km lik haftada 3 gün sürüyorum. Yol bisikleti süren arkadaşlar varsa beraber sürebiliriz.
C Celalteacher Üye Kayıt 9 Temmuz 2020 Mesaj 10 Tepki 20 Yaş 36 Şehir Istanbul İsim CELAL Başlangıç 1997—98 Bisiklet Corelli Bisiklet türü Yol bisikleti 13 Nisan 2021 #2 Selam ben de ümraniye çakmaktan çıkıp genellikle bostancı ve ordan sahil boyu süürüyorum haftada bir veya birkac defa. Sizin rota nasıl? Tepkiler: Kutay P
Selam ben de ümraniye çakmaktan çıkıp genellikle bostancı ve ordan sahil boyu süürüyorum haftada bir veya birkac defa. Sizin rota nasıl?
Kutay P Aktif Üye Kayıt 11 Mayıs 2020 Mesaj 150 Tepki 139 Şehir istanbul İsim kutay Başlangıç 2006—07 Bisiklet Mosso Bisiklet türü Yol bisikleti 13 Nisan 2021 #3 Celalteacher demiş ki: Selam ben de ümraniye çakmaktan çıkıp genellikle bostancı ve ordan sahil boyu süürüyorum haftada bir veya birkac defa. Sizin rota nasıl? Hepsini görüntüle... Merhaba sahile Kısıklı'dan mı iniyorsunuz yoksa Acıbadem'den mi?
Celalteacher demiş ki: Selam ben de ümraniye çakmaktan çıkıp genellikle bostancı ve ordan sahil boyu süürüyorum haftada bir veya birkac defa. Sizin rota nasıl? Hepsini görüntüle... Merhaba sahile Kısıklı'dan mı iniyorsunuz yoksa Acıbadem'den mi?
C Celalteacher Üye Kayıt 9 Temmuz 2020 Mesaj 10 Tepki 20 Yaş 36 Şehir Istanbul İsim CELAL Başlangıç 1997—98 Bisiklet Corelli Bisiklet türü Yol bisikleti 14 Nisan 2021 #4 çakmak tan çıkıp, içerenköyden geçip bostancı sahile iniyorum. Tepkiler: Kutay P