Scudo Sports

Sanal Yarı Maraton

etkiliadam

Daimi Üye
Tepki
314
İsim
Oktay Yörük
Başlangıç
2015—16
Bisiklet
Sedona
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Vodafone bu sene normal maratonlarına ek olarak bir de sanal yarı maraton oluşturmuş. 10k ve 21k seçenekleri var. Mobil uygulamayı indirip kendi parkurunuzda koşuyu yapıyorsunuz.

Katılım 15tl, ekstra 15tl daha vererek özel adidas tshirtü alabilirsiniz diyorlar. Her şehirde birkaç vodafone bayisi belirlenmiş oradan alınıyor. Sanırım tshirt görseli de şöyle bir şey;
1599202984_adidas_Yar__Maraton__2_.jpg

2.000 Kontenjan var 1600ü dolmuş, son kayıt 11 Eylül (yarın). Madalya veriliyor mu bilmiyorum ama tshirt hatırası için kaydolmayı düşünüyorum. Umarım güzel bir tshirttür.

(link)
(link)

H13Z48[1].png

Scudo
Kayıt yaptırdım, kitin içinde sadece madalya varmış sanırım. Bir de tshirt ekledim. Aldıktan sonra burda paylaşırım güzeller miymiş..

Kayıt yaptırdım, kitin içinde sadece madalya varmış sanırım. Bir de tshirt ekledim. Aldıktan sonra burda paylaşırım güzeller miymiş..

"30 TL karşılığında adidas Sanal yarı Maratonu Tshirt’ü + Dijital Madalya ve Sertifika + Koşu seçeneği ya da 15TL karşılığında Dijital Madalya ve Sertifika + Koşu seçeneği tercih edilebiliyor. "

Madalya da dijital. 30 TL ile katıldıysanız vodafone bayisinden sadece t-shirt alacaksınız sanırım.
Bende katılmak istiyorum ama tshirt için Ankara'nın göbeğinde en kalabalık yer seçilmiş :(

"30 TL karşılığında adidas Sanal yarı Maratonu Tshirt’ü + Dijital Madalya ve Sertifika + Koşu seçeneği ya da 15TL karşılığında Dijital Madalya ve Sertifika + Koşu seçeneği tercih edilebiliyor. "

Madalya da dijital. 30 TL ile katıldıysanız vodafone bayisinden sadece t-shirt alacaksınız sanırım.
Bende katılmak istiyorum ama tshirt için Ankara'nın göbeğinde en kalabalık yer seçilmiş :(

Bari alüminyum bir madalya verseydiniz de hatıra kalsaydı be :( zaten kalabalık olacağı için maraton ve yarı maratona katılamayacağız. Neyse umarım tshirt güzeldir. O zaman merak ediyorum, tshirt almayanlara ne kit veriyorlar? 'kit' dedikleri şeyin içinde sadece 1-2 kağıt parçası ve belki bileklik vs. mi var acaba?

Bugün aldım forma ve madalyayı. Gerçek madalya varmış, baya kalın, ağır ve güzel bir madalya.
Tshirte gelince de tasarımı sade, rengi güzel cırtlak değil (fotoğraftakinden bi ton daha koyu), baskıları güzel. Ama bir adidas spor tshirtüne göre bir tık daha alt kalitede olduğunu söyleyebilirim.
Üzerime giydiğimde tam oturdu omuzları vs. O yüzden hoşuma gitti. Lcw'dan aldığım standart spor tshirtleri de 30tl, bu da 30tl. O yüzden memnunum.

IMG_20200918_223028.jpgIMG_20200918_223046.jpg,

IMG_20200918_223055.jpgIMG_20200918_223100.jpg

• Beğen
Tepkiler: Metal06
Ben de katıldım tişörtü de bugün aldım gayet güzel. Yarın koşmaya çalışacağım , zira evde çocukları bırakacak bir yer yok , belki akşama koşarım...

Ben de katılıyorum. Son 4 yıldır hem maraton hem de yarı maraton etkinliklerinde bulundum. Tişört kalitesi önceki yıllar kadar iyi değil. Tabii bunda fiyatın 15 TL olması da etkili. Madalya kötü değil, ama ben İstanbul şehri adına daha güzel tasarımlar yapılabileceğini düşünüyorum. Çok tatmin etmedi beni. 20200918_235216.jpg20200918_235231.jpg

Geri