Scudo Sports

Sana sesleniyorum buyuksehir belediyesi

@İsa İhsan Akdoğan

Araba olayında durum farklı en fazla araba zarar görür ama bisikletle mazgala girersen takla atarsın durum bu . Gidonu kır derken tam kır demedim ben zaten hafif açı vermeniz yeterli. Yani arkadan gelecek arabanın önüne atlamanıza gerek yok :D lastiklerin mazgala girmemesi için.

Scudo
Mazgalları mecbur oraya yapıyorlar, çünkü yolun kenarı genelde kanal gibi suyun akmasına uygun yapılır. Ama açısını bari uygun yap derler adama.
B.Çekmece Belediye Başkanı zaten kafadan sorunlu, belli.
İzmirliler, şansınıza Binali Yıldırım aday oluyor. Tavsiye ederim. Ulaştırma Bakanı olarak iyi iş yaptı. Demiyorum ki bu partiyi destekleyin, hatta parti son zamanlarda sinir bozucu olmaya başladı ama bu adam da kaçmaz yani.

hafif capraz biraz daha mantıklı :)

ön tekeri kaldırıp gecmek biraz sıkıntı eğer zamanlamayı tuturamasan arka lastik daha serit sıkışır ve buda cok ani bir şekilde durmak gibi örnek vermek gerekirse yolcu otbüsler ani firen yaptıgında herkez öne doğru savruluyorya o şekil olursun ama büyük ihtimal sen bisikleten ayrı düşersin sonra nereye konarsın orası değişir :)

Belediye hesap açıp cevap yazmıştır diye baktım ama, cık, yok cevap.

Bisiklet gidonunu çektikten sonra bisikleti hoplatmak bu gibi durumlarda en kolay ve güvenli olanı. Yüksek hızlarda bir kaç kez çok işime yaramışlığı var. Dar alanda(kaldırım ve araç arası gibi) çapraz girme gibi bir şans olmayabiliyor.

İzmirliler, şansınıza Binali Yıldırım aday oluyor. Tavsiye ederim. Ulaştırma Bakanı olarak iyi iş yaptı. Demiyorum ki bu partiyi destekleyin, hatta parti son zamanlarda sinir bozucu olmaya başladı ama bu adam da kaçmaz yani.
diyen arkadaş
binali yıldırım'la barack obama'nın güzel bir karşılaştırması var :D
biri diyor sadece program kullanmayın aynı zamanda program yazın
biri de diyor bilişimle falan kafayı bozmayın, kullanın geçin
sizce hangisi?
(link)

Benimde istanbuldaki en büyük şikayetim yerdeki çukurlar hızlı giderken solumda araba olsun çıkamıyorum lastik girdimi çıkarken parçalanacakmış gibi kaya kaya çıkıyor yani birtek sizin sorununuz mazgal olsa :) bu arada geçmiş olsun

Binali yıldırım sunumuna bayıldım o görüntülerden sonra bakanlığı filan bıraksın eyvah eyvah 4 de ki bölüme katılsın bizim bu bakanlarla vay halimize ağlanacak halimize gülüyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Sahin Kiziltug
Geri