Scudo Sports

Samsun'dan Nepal'e bikepacking

sccetin

SCC
Yönetici
Tepki
5.716
İsim
Serhat C
Merhaba arkadaşlar,

Samsun'da bisikletten ve koşudan arkadaşım Coşkun geçtiğimiz haftalarda yola çıktı ve Nepal'e doğru pedallıyor. Şu an İran'da.

Takip etmek isteyenler Strava ve Youtube linklerini aşağıda bulabilir:
(link)
(link)

Yola çıkacağı zaman iş güçten dolayı uğurlamaya gidememiştim fakat bayramda Doğu Anadolu Turu yaparken, Iğdır'ın çıkışında karşı şeritte bir turcunun yanında 2-3 meraklı motorcu gençle beraber bir kalabalık gözüme çarptı :) Bir baktım bizim Coşkun. Tesadüfün bu kadarı diyerek az ileriden geri dönüp biraz muhabbet ettik ve anı fotoğrafı çekinmeyi de ihmal etmedik.

Güzel bir yola çıktı; yolu açık olsun...

Image.jpeg

Son düzenleme:
Scudo
Yolu açık olsun, inşallah hayalini kazasız, belasız, sağlıklı bir şekilde güzel anılar biriktirerek tamamlar.

YouTube'da denk geldi, takibe başladım. İlk dört bölümü bir anda dizi gibi izledim. Dün de Paris-Roubaix sonrası 5. bölümü izledim. Bölüm sonu yazmıştı bir dahaki İran'a giriş diye.
Denk geldiği kişinin siz olduğu da gözümden kaçmış, tanıyamamışım. 😅 Ne diyek, yolu açık olsun. Düzenleme işine çok kafa yormasın, doğallık en güzeli.
Olduğu kadar, bam bam bam...😄

1-2 kere rastgeldim ben de.. Birseyler yiyip ictigi bolumlerde sesi kapatabilse iyi olur :) O cikan sesler nedense benim sinirlerime dokundu :) ama gerekirse o kisimlari ileri sarip izlemeye devam edecegim.

Kazasiz belasiz insallah.

• Beğen
Tepkiler: TeslaciBey
Bende denk gelip izledim dört bölümünü. tekerine taş değmesin, kazasız belasız inşallah.

• Beğen
Tepkiler: Ricochet
İZledim güzel ama neredeyse gerçek zamanlı çekmiş, montajda kırpsa fena olmaz

• Beğen
Tepkiler: MutluGezgin
Geçtiğimiz günlerde youtubeda videosunu görünce bende takibe aldım kendisini. Forumda Samsunlu bisikletçiler aktif illa ki vardır tanıdığı diyordum. Kendisine başarılar ve kolaylıklar dilerim en yakın zamanda videolarının kalanını da izleyeceğim bu ara izlenecekler listesinde biraz fazla tur videosu birikti.

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Tekerine taş değmesin. Severek takip etmeye başladım, samimi ve güzel videoları var.

• Beğen
Ben de takibe başladım. Bölümleri izliyorum.. Yiğit Can İç de Sinop'tan çıkıp bu şekilde bir tur yapmıştı..
Samsun'da genç iken tanışmıştım :D MTB bisikleti vardı o zaman birkaç video çekmiştik...

Salih abi, bana bi yolluk yap :)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
yolu acik olsun , , tekerine tas degmesin , tabii ki biz de takip edelim 💪

• Beğen
Yolu açık olsun. Takipteyiz.

Takipteyim kendisini..Selametle..

yolu açık olsun.ben de yurt dışı seyahatler yapıyorum fakat forum başlık açmama izin vermiyor.nedir bunun çözümü

Takipteyim, ilk 3 bölümü izledim bile. Yolu açık olsun.

yolu açık olsun.ben de yurt dışı seyahatler yapıyorum fakat forum başlık açmama izin vermiyor.nedir bunun çözümü
IMG_1286.jpeg

@mcanerg ( bu cevabımın suçlusu sensin, sen aklıma soktun bu karikatürü yıllar sonra)

@cape2cape lütfen yanlış anlamayın, dayanamadım

😂😂

Geri