S Serkan ÜSTEL Aktif Üye Kayıt 17 Temmuz 2009 Mesaj 181 Tepki 116 Şehir samsun 8 Ağustos 2009 #1 Arkadaşlar, Samsun'da kask, eldiven, forma gibi ekipmanları bulabileceğim, uygun bir yer var mı ? Fikirlerinizi bekliyorum...
Arkadaşlar, Samsun'da kask, eldiven, forma gibi ekipmanları bulabileceğim, uygun bir yer var mı ? Fikirlerinizi bekliyorum...
O okevenk Üye Kayıt 29 Aralık 2008 Mesaj 61 Tepki 14 Şehir ANKARA 26 Ağustos 2009 #2 samsunda böyle bir yer yok kardeş. şehir dışından temin edeceksin tek yol bu Tepkiler: Nevzat KÖSEOĞLU
Nevzat KÖSEOĞLU Forum Bağımlısı Kayıt 12 Kasım 2006 Mesaj 1.470 Tepki 569 Şehir Samsun 26 Ağustos 2009 #3 @okevenk evet samsunda öyle biyer yok malesef ama benim arkadaşım kendi kullandıklarını satıyor isterseniz iletişime geçin
@okevenk evet samsunda öyle biyer yok malesef ama benim arkadaşım kendi kullandıklarını satıyor isterseniz iletişime geçin
U Ufuk Şahin Üye Kayıt 14 Temmuz 2009 Mesaj 59 Tepki 305 Şehir Tekirdağ-Çorlu 26 Ağustos 2009 #4 Ben daha 2 gün önce Adidasın mağazasını gezerken güzel bisiklet ile kullanılabilecek spor eldivenleri vardı. Ve çok beğenmiştim, samsunda adidas mağazasını bir kere gezmeni tavsiye ederim. Fiyatına gelince biraz pahalı gibiydi 35ytl ama adidas bu
Ben daha 2 gün önce Adidasın mağazasını gezerken güzel bisiklet ile kullanılabilecek spor eldivenleri vardı. Ve çok beğenmiştim, samsunda adidas mağazasını bir kere gezmeni tavsiye ederim. Fiyatına gelince biraz pahalı gibiydi 35ytl ama adidas bu