sanırım şehiriçi turlar bölümüne daha uygun bulundu.ama karadeniz bölgesi nde olsa daha samsunlu arkadaşlar daha kolay ulaşır diye düşünüyorum.yine de ilgilenen herkese teşekkürler.
halbukı gezi maksadında almış olsalar karadeniz bölgesinde okadar cok konu varkı alınması gereken bu tarafa neyse aldıklarına göre bir bildikleri vardır diyelim ve sıradaki gezilere pedal cevirelim
Abi Süpersiniz kirazlık tarafınada beklerım burada güzel parkurlar var biliyorsun gerci sen bir kac kere inmişdin birde seni simplonla inerken izlemek isterim
Ali teşekkür ederim yorumların için oranın tadı damagımda kaldı fakat en son idmanda yenı bir yer bulmusduk gece iniyordum merdivenın de sonu yokdu fakat altı ucurumdu ogunden sonra oraya kask olmadan zaten gelmeyı düşünmüyorum benım lımer tam sizin oralara göre yanlız bu sefer o merdivenden inerken yanımda paraşütde bulunduracam ne korkunc yerdı orası öle her taraf sarmasıkdolu inmeye bir baslıyorsun hafifce sola dönüş var sonra dönüşü tamamlıyıp birde bakıyorsunkı merdıvenın sonu yok bu Idman bana stephen king'in eserlerinden biri olan Rose red konagını andırdı asla idmanı bitiremedik