Scudo Sports

Samsun'da bisiklet grubu var mı?

selcukwave

Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar..
Foruma yeni üye oldum ve Samsun'da bu işe başlamak niyetindeyim...
Acaba tur-gezi düzenleyen arkadaş ya da arkadaşlar ;grup ya da gruplar mevcut mudur katılım kabul edebilecek?

Scudo
Forumun arama kısmına "samsun" yazarsan çok şey bulacaksın.

@selcukwave

Samsun Perşembe Akşamı Bisikletçileri var.Her perşembe akşamı saat 8 de yola çıkıyoruz.Güzel Samsun'umuzu geziyoruz.Ayrıca diğer günlerde isteğe göre ilçelere uzun performans turları da düzenlenmekte.Facebook grubumuz: (link)

keşke samsun perşembe akşamı bisikletçilerininde burda bi portalı olsa

20170507_132713.jpg Hort. İş seyahati nedeniyle bulunduğum Samsun Atakum sahilde pedallıyorum..Dikkatimi çeken konu ise burada kask pek sevilmiyor sanırım. ☺

@YusufM

bu havada iyi çıkmışsınız evden bakıyorum yerlerde yer yer su birikintileri var, ıslak zemin .. ben pek cesaret edemedim ne yalan söyleyim :) bu arada hoş geldiniz samsun'a .. tespitinize katılıyorum :)

@Battutaettanci Hoşbulduk teşekkür ederim.Dün akşam erken saatlerde gelmiştim ve gelir gelmez bisikletimle çıkma niyetim vardı fakat yağmur başlamıştı ve bu planın suya düştü. Bugün için de pek ümidim yoktu aslında, sık sık camdan dışarıya bakarak havayı kontrol ettim Neyse ki öğlen saatlerinde yerler nispeten kuruydu.Cumhuriyet meydanının oradan sahildeki bisiklet yoluna girip Atakumun sonuna kadar gittim.Yer yer bisiklet yolu tamamen su birikintileriyle dolu olsa da, cok büyük bir aksilik yoktu.

Bahsedilen perşembe akşamı biskletçileri hala aktif mi acaba?

Olusturalim samsun cycle grubu:)) whatsap grubu kurmak 5 sn [emoji3]

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

(link)

Buradan Samsun Bisiklet Platformu whatsapp grubuna dahil olabilirsiniz. Araştırmalarım sonucu bu gruba katıldım bende.

• Beğen
Tepkiler: sinanarmy
Ekolojik Yaşam Bisiklet Derneği var benim bildiğim.
Perşembe akşamı grubu eskiden vardı. Sonra n'oldu pek bilmiyorum.
Bisikleti çocukluktan beridir kullanıyorum fakat, ilgilenmeye yeni yeni başladım desem doğru olur. :)

Profesyonel master takım kurmak istiyorum.Ama gerçekten millet bir acayip.Yok tayt giymem , yok oraya gitmem vs vs.Millet İstanbulda ne takımlar kuruyor .
Samsun gibi yerde adam bulamıyoruz.

Bende çok şaşırdım. Bu sene geldim Samsun a üniversite için. Bir bisiklet geubu/takımı bakayım dedim sonuç hüsran. Bisiklet sürmek için çok güzel bir şehir aslında Samsun ancak gerekli ilgi yok maalesef.

Gruba katildim biraz once insallah aktiftir :)

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: cember3454
@mühendis

Şehrimizde bir organizasyon sıkıntısı var maalesef. :(

Evet takım kurulmalı bunun için buradan duyuralım.Yol bisikleti takım arkadaşı olmak isteyen herkes buradan bildirsin o zaman.

Samsun ekolojik yaşam derneği son derece aktif sosyal medya hesaplarından bir bakabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: cember3454
yol bisikleti kullanıyorumda ben de ama yol bisikleti grup sürüşleri biraz sıkıntı olabilir 30 km ortalama ile 30 km yapamam mesela kondisyonları farklı kişilerden olusursa grup sıkıntı olmazmı :D keyif sürüsleri yapılır tabi

@sinanarmy şimdi zaten antrenmanlar ve düzenli sürüşler senin hızını ve tekniğini arttırır.Yoksa Allah ne verdiyse basıp gitmek olmaz.Takım olmak da zaten birlik olmak
birbirini tanımak ve ona göre yol alıp devam etmektir.Takım kurulmalı bence inşaallah hep birlikte buradan bir toparlanalım sonra bir araya gelir plan yaparız.

@sahbaz061 değerli arkadaşım Ekolojik grubunu biliyorum.Sadece bir kere eşim ile katılmıştım.Ben çok bir düzen göremedim.Onlar zaten doğa ve çevre ile ilgili operasyonlar düzenliyorlar.Bizim amacımız tamamen yol bisikleti ile performans yapmak , yarışlara katılmak üzerine.

Geri