Scudo Sports

Samsun - Of 400 km / 19 saat

Tolga Gürgün

Forum Bağımlısı
Tepki
2.133
Bisiklet
Pinarello
Arkadaşlar ,

06 Ağustos Cuma akşamı arkadaşım Aytekin Erzan ile İstanbul ' dan Samsun ' a otobüsle gittik ..Bisikletler yerleştiriliyor ...

(link)

Samsun ' dan sabah saat 09:00 da start alıyoruz . Hava sıcak ve nemli rüzgar ise kafadan esiyor .. Yol güvenli , asfalt kaliteli ..

(link)

İlk molamız Çarşamba Carrefur Express .. Muz , Maden Suyu , bol su ...

(link)

35 - 40 tempo değişerek yol alıyoruz . Yolumuz uzuun . Hedef 500 km 24 saatte ..

Terme girişinde Aytekin ' in ön jant teli kopuyor . Kasabaya yürüyüp bisikletçi ve tel arıyoruz . Neyse bulundu ve akord yapılıp yola devam . 1 saatten fazla kaybettik ..:(

(link)

Ünye ve Fatsa ' yı hızlıca geçip Ordu ' ya yaklaşıyoruz ...

(link)

Aytekin otobüs gibi gidiyor :)

(link)

trafik müsait foto çekelim

(link)

Türkiyenin en uzun Bolaman korku tüneline girmeden önce :)

(link)

işte bu tabeladan 10 dakika sonra tekrar Aytekin ' in ön jant teli kırılıyor ...:(

(link)

Aytekin dolmuşa atlayıp şehirdeki stad mevkiine gidiyor ..Ben ise sağdaki çeşmede kendimi biraz olsun soğuttuktan sonra arkalarından devam ediyorum . Gençler yardımcı oluyorlar , Aytekin taxi durağında beklerken bende gençlerin arkasından Ordu'nun arnavut kaldırımlı , su borusu patlamış sokaklarında bir elimde jant açık bisikletçi arıyorum ...Neyseki Soner Usta teli uydurup birde yedek 3 tanede yapıp beni yolcu ediyor .. Çok enerji ve vakit kaybettik ..:( Bunada şükür gece benzer olayın tekrarlamaması için dua ediyorum ...:)

Teknik arızadan dolayı 3 saat kaybettik .. Acıktık .. Bulancak ' a gelince hemen sağa çekip pide , ayran , maden suyuyla karnımızı doyuruyoruz ...

(link)

Hava yavartan kararmaya başladı .. Denize girip serinleyecek vakit yok ..Toparlanıp yola devam ...

Gece 01:00 Akçaabat ' tayız ....Köfte tabiii ..:)

(link)

km 330 civarı ortalama 30 u hala koruyoruz .... Sele bölgesi acıtmaya başlıyor ...:)

02:30 da köfteciden ayrılıp yola devam ....Rüzgar dahada şiddetlenip kafadan esmeye devam ediyor ...Gün ağardı veee Of ' a geliyoruz ...

Otobüsü durdurup Rize ' ye ..Rize ' den dolmuş ile Arhavi ' ye .. Kayınvalidelerde duş alıp mükellef bir kahvaltı yapıyoruz . Ben bir gece kalıp kayınvalidelerde bu sabah döndüm İstanbul ' a.. Aytekin ' i aynı gün yolcu ettik ...

tur detayları ;

Toplam Bisikletle gidilen Mesafe = 400 km
Seyahat süresi = 19 saat
Pedal çevirme süresi = 13,5 saat
Ortalama 29,5 ...
32 saat otobüsle yolculuk :)

Tolga Gürgün / Aytekin Erzan

Scudo
Harika bir tur olmuş ayaklarınıza sağlık yol bisikletine cezbediyor bu resimler insanı :)

Yeni turlarınızı dört gözle bekliyorum.

Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
İyiki haberim olmamış...Çünki hiççç eşlik edemezdim.Bu ne yav 400 km. Zaten tolga g.denilince aklıma kısa yol gelmiyor...helal olsun.Nice turlara. bekliyoruz.

• Beğen
Merhaba Tolga kardeşim,

Bahsettiğin turu biraz teknik sorunlu da olsa gerçekleştirdin... Senin ve Aytekin kardeşimin bu başarısını yürekten kutluyorum ... Helal olsun sizlere... Soslu makarna olayı var mı?.. :D

Bu tur sayesinde Aytekin kardeşimi de görme fırsatım oldu. Sağ olsun kendileri Türkiye turumun İstanbul ayağında bana rehberlik yapmışlardı. Selam ve sevgilerimi iletin.

Şimdi ne var sırada bakalım?... :in:

Yolunuz ve bahtınız açık olsun dilerim.

• Beğen
@Hasan Kuru

Hasan ' cım teşekkür ederim ... Denizli ' ye bol selam ..

Tolga Gürgün

@Ahmet Salih Özenir

Ahmet Abi ,

Bu sefer 1 ekmek arası yarım kilo koska sade helva vardı otobüste Samsun ' a varmadan götürdüm ...:D

Selamını Aytekin ' e elbette iletirim ...

Saygılar,
Tolga Gürgün

Konuya ilk baktığımda yine bir rekor dedim , Tolga abi yine mükemmel bir tur olmuş ayaklarınıza sağlık

Şanssızlıklarla da olsa güzel bir tur yapmışsınız, ikinizi de tebrik ediyorum.
Fotoğraflar için teşekkürler.

@Oğuz Kara

Oğuz Bey ,

Yorumlarınız için teşekkürler ..Selamlar ..

Tolga Gürgün

@m.varolfb

Varol Bey ,

O bölgede yollar yol bisikleti için çok uygun . Sadece sahil değil içeride girseniz asfalt kalitesi çok yüksek ..

Teşekkürler , Selamlar ,

Tolga Gürgün

Tolga bey yani hızlı tren gibi gitmişsiniz. Sabaha Batum'a ertesi gün akşamı da Moskova'ya varırmışsınız herhalde.:) Cant tellelirnize de selam, sizle bu kadar uğraşmasın:eek:
Yolunuz açık olsun. Tebrik ederim.

• Beğen
@Semih DORU

Semih ' cim ,

Bu sefer teknik arıza toplam km yi çok etkiledi kardeşim ..

Sevgiler ,
Tolga Gürgün

@bisikletseven

Teller bizi bitirdi kardeşim ..Yokki yanımızda takım arabası direk jantı değiştirsin bizde gaz kesmeden devam edelim ...:D

Tolga bey,

Sizi ve arkadışınız Aytekin beyi ayakta alkışlamak istiyorum. Forumdaki gezilerinizden şunu kesin olarak anladım; siz yorgunluk hislerinizi aldırmışsınız ve bu yüzden yorulmuyorsunuz. Bir sorum olacak peki hiç uykunuzda gelmiyor mu?

@Agamemnon

Merhaba ,

Bisiklet üzerinde iken devamlı vücut aktif . Uyku hissi olmuyor .:) O yolda arabayla gece yolculuğuda yaptım sık sık durmak zorunda kalmışrım ..

Yorumlarınız için çok teşekkürler,
Selamlar,

• Beğen
Tepkiler: bvarol
@Serkan Çoban

Serkan Bey ,

Haklısınız şanssızlıklara rağmen dolu dolu bir tur oldu .

Teşekkürler , Selamlar ,

Tolga Gürgün

Geri