Scudo Sports

SAMSUN Atakum 19 Mayıs Üniversitesi Turumuz ~

Cem AKINCIOGLU

Daimi Üye
Tepki
37
Merhaba ;

26 Kasım 2011 cumartesi sabah saat 11 civarında evden cıkıyorum ve arkadasım Uğurcan ı almak için sinop tarafına doğru ilerliyorum atakente vardığımda arkadasımıda alıp 19 Mayıs Üniversitesi ne çıkmaya karar veriyoruz yoldan tavuk,ızgara,kömür,gazete,çıra vb mangal malzemelerimizi alıyoruz ve yola çıkıyoruz bundan sonrasında resimlerle devam edelim :)

Atakum girişi :)

(link)

Çantalarımızda yer kalmadı artık sağdan soldan bulduğumuz çamaşır ipleriyle kömürümüzü ve ızgaramızı çantalarımıza bağlıyoruz ..

(link)

o korkunç bayıra doğru yaklaşıyoruz üstgecitten geciyoruz ..

(link)

ve işte asıl zorlanacağımız yerlere geldikk :)

(link)

yavaş yavaş bayırı cıkmaya baslıyoruz daha yolun başı :)

(link)

ve daha yolun başında nefes nefese kaldık arkadasım uğurcan :)

(link)

yola devam ediyoruz ..

(link)

o da ney çok tehlikeli birsey deniyor uğurcan kamyon arkası ve bayır yukarı :D (uğur başaramıyor ben kamyona tutunuyorum ve tüm bayırı rahat rahat çıkıyorum ve tabi ne kadar otobus gecse herkezin gozu benim ustumde napıyor bu deli diye )

(link)

universiteye vardım otobüs duraklarının oradan bir kaç farklı kare :)

(link)

(link)

(link)

işte bizim burayı secmemizin sebebi :)

(link)

yukartta belirttigim gibi ben kamyona tutunarak geldim ve uğurcan 10 dk sonra yanıma geliyor :)

(link)

yol arkadaşım

(link)

uğurcan :)

(link)

Bende bu manzarayı bulmusken bir resim cekileyim diyorum ve makineyi uğurcana veriyorum :)

(link)

(link)

fakültenin bulunduğu kısmın tam zirvesine cıkıyoruz :) (50 metre ileride :D )

(link)

Artık bu 30 dk ya cıktığımız bayırı 80 km hızla 5 dk da iniyoruz keskin virajlarda virajı kurtaramayıp az daha uçuyordum ormana e tabi 60 km hızla ve bisikletle viraj almak kolay değil dolmusları gectigimi hatırlıyorum :) bayır bitince ise gozlerimde bir yanma ve sanki saatlerce ağlamışım gibi bir sızlama oluyor :)

yukarda mangala izin vermediler bizde pelitköy yat limanının orada bulduk yeşilliği serin yeri ağacı denizi burda yapalım mangalımızı dedik :)

(link)

o bayırı indikden sonra rotorlarda yumurta pişecek kadar bir sıcaklık olustu bisikletlerimizinde dinlenme vakti :)

(link)

buda bizim miğdeye indirdiğimiz tavuklar :)

(link)

yakıyorumm :)

(link)

yaklasık 15 dk ayakda yelledim oturma ve üfleme vakti

(link)

ve sonuc :D

(link)

etlerimizi miğdeye indirdik kolalarımızı ictik domatesimizi biberimizi yedik e tabi haliyle tıka basa doyduk ve dinlenme ihtiyacı duyduk 30 dk kadar dinlendikden sonra eve gitme vakti gelmisti :)

yol offroad icin gayet uygundu :D

(link)

Bizden bu kadar tekrar görüşmek üzere :)

Scudo
Abii ne yapmışınız siz böylee ya :)) MaşaAllah güzel bi etkinlik olmuş.. İşi biliyosunuz yani ;)

Ayaklarınıza sağlık sevgili kardeşlerim benide memleketime götürmüş oldunuz, bende baruthaneliyim inşallah yazın beraber pedal çeviririz ama şu kamyona tutunma olayını bir daha yapmayın bence amaç varmak değil yolda olmak o yüzden 10 dakika geç olsun ama tehlikesiz olsun...

• Beğen
Tepkiler: Cem AKINCIOGLU
Tebrik ederim cok güzel bir tur yanlız raif abiye katılıyorum.Kamyon'a tutunmak cok sakat ani bi frenle tek eliniz kamyonda olup gidonu tek elle tutugunuz icin denge 0 fren yaptıgı zaman direk yerdesiniz :(

• Beğen
Kamyon olayı haketen telikeli ben yapmadım değil yaptım ama artık yapmıyorum tehlikeye giriceme birazdaha fazla yorulurum daha iyi ;)
Ama güzel bi mangal keyfine benziyo bende en kısa zamanda bisikletim toplayıp arkdaşların her hafta piknige gidiyolar ilk parkur yapıyoruz sonra piknik yagmurda zor olsada güzel oluyo xD

• Beğen
Raif abi inşallah hep beraber gideriz bir gün sen gel yeterki :)

-Evet Orhan abi dengede zorlandığım yerler oldu fakat şoför gordu beni aynadan ve daha yavas gitti hatta yol dar oldugu halde sırf ben bırakmayayım diye arkadan gelen arabalara yol vermedi :)

-tayyip bey bizde durum farklı biz ilk yemek yiyoruz tıka basa şişiyoruz sonra parkur :) gercekden guzel oldu bu günde aynı turu yapdık ama MANGAL sız :)

• Beğen
Tepkiler: Raif Korkmaz
Samsun'dan kareler güzeldi gençler. Gezilerinizin devamı bekliyoruz. Kazasız, belasız sürüşler :)

10 numara olmuş hava iyi olduğunda engiz yada bafra turuna çıkın o taraflar da gezilecek yerler var...

ayaklarınıza sağlık çok güzel olmuş ama kamyon arkası yapmazsınız umarım bir daha

*cok tesekur ederim kamyon arkasi bir daha yapmicam :)

* yasin abi her turun fotolarini atacgz :)

*sercan bey senide bekleriz turlarimiza engiz sahil tarafini gezdik sizde gelirseniz sevinirim :)

• Beğen
Tepkiler: Yasin Kukur
Gezi çok güzel.. Üzerine mangalda iyi gitmiş hani...

Arkadaşlar pedallarınıza sağlık çok güzel bir tura imza atmışsınız ve mangalla da taçlandırmışsınız. 2011 yazında Erzurum-Sinop turumda memleketinizden geçmiştim ve bir çok dost edindim size ve nezliniz de tüm Samsundaki bisikletçilere Malatya dan selamlarımı gönderiyorum

• Beğen
Tepkiler: Recep TOPAL
Çok güzel bir etkinlik olmuş ileride daha iyilerini kazasız belasız yapmanız dileğiyle :)

Samsunda olmak bile yeter .. sizleri tebrik ediyorum daha nice güzel turlara dileklerimi iletiyorum.

Geri