Scudo Sports

Şampiyon fenerbahçe

@Didem ÜSTÜNOL

Tek şike yapan takım FB değildir tabi.Ama şike yapıp da ,<şampiyonluğu hakkımızla aldık> diyen tek takım olabilir. :D

Scudo
@Didem ÜSTÜNOL
Başkasının şike yapmasından çok Fener podyumda ama.. daha anlamlı olacak bence böyle şampiyonluktan sonra :)

Bizi türk ligi igilendirriyor, ayrıca insan pisikolojisidir anlıyorum 'senin yaptığın kötü olmuş dendiğinde, hemen 'ha bunun ki de aynı olmuş ne farkı var ' cevabı alırsınız, yani fenerin şikesini beşiktaşta falan aramanıza gerek yok !

@Didem ÜSTÜNOL

Başkasının şike yapmasından çok Fener podyumda ama.. daha anlamlı olacak bence böyle şampiyonluktan sonra :)

Evet arkadaşlar galiba haberleri tam izlemiyorlar. Çok var bizim ülkemizde böyle insan sadece duyduklarıyla hareket eden. Orta da var mı resmi bir açıklama "FENERBAHÇE ŞİKE YAPTI!" diye? Hayır yok. Lütfen arkadaşlar ya önce bi ayrıntısıyla dinleyin sonra gelin yorumunuzu yapın. Ben Fenerbahçeliyim sizin böyle yorumlarda bulunmanız benim hoşuma gitmiyor ve böyle yorumlarda bulunurken ortada bir dayanağınız da yok bir gözaltı dışında. Eğer ki şike yaptığı açıklanırsa ondan sonra gelin ayrı bir başlık altında sataşmadan seviyelice yorumlarda bulunun ki insanlar da size karşı bir kin beslemesin dimi?

İşin "ilginç"i gözaltına alınan kişilere kimsenin şaşırmaması...O yüzden bir şekilde serbest kalsalar bile ne kadar temiz oldugu belli

@M Kerem Demirel

Aynen öyle dostum.Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.Taraftarlarına yazık takımın ,en çok onların canı yanıyor......

yanlış anlaşılmasın ama bnce bu gündemi değiştirmek için bir oyun yemin krizini gündemden değiştirmek için.. meclis başkanı secilsin yine gündem normale doner

Bence gündemi değiştirmeyle uzaktan yakından ilgisi yok. Sırf gündemi değiştirmek için birileri yalandan yere suçlayamazlar, hele ki Aziz Yıldırım gibi birisini pazar sabahı yatağından alacak kadar. Zaten bu olay 8 aylık araştırma, telefon dinlemeleri ve 1 kamera kaydı kapsamında. Ortada delilsiz hiçbirşey yok...

@Tayyip.Öztürk

orasıda var tabi ama şampiyon olalı nekadar oldu ve olay yeni çıkıyor eğer şike kanitlanamaz ise nedeni gayet iyi anlaşılır

Öncelikle hepimiz şunu bilmeliyiz.Mahkeme sonucu kimse suçlu ilan edilmedikçe, hiç kimseye suçlu denemez.
Şampiyonluğumuz tescillendi.Şampiyonluk dşürülmesi gibi birşey sözkonusu değil.Zaten ortada şike olduğuna inanmıyorum.Fenerbahçe'ye laf atanlar geçen sezon Bursa maçında Rüştü ve Toramanın performansını bir izlesin.Atılan 8 gol unutulmasın.Bucanın Trabzon ile yaptığı maçtaki defans oyuncuları gözlemlensin.Haluk Ulusoy'un TFF başkanı olduğu dönemler incelensin.O zaman neredeydi bu değerli savcılar ?Fenerbahçe'nin hakemlere para verdiğini söyleyen bir gazetecinin yorumunu okudum.Madem öyle bu hakemler neden gözaltına alınmadı? Bunlar Fenerbahçe'yi çekemeyenler ve karalamak isteyenlerin işidir.Açılan davalar varsa elbet incelenir gerekirse gözaltılar olur.Hepsi temize çıkacaktır böylesi daha iyi oldu.O zaman ne diyecekler bakalım.Fenerbahçe 5 branşta şampiyon olmuş bir kulüptür.Ortada kesin bir suç yokken insanları suçlamak niye? Günah değilmi bu insanların ailesine,şerefine, onuruna...Sonuçlar bir kesinleşsin o zaman yazarsınız.Ayrıca Trabzonspor ligde 9 puan önde iken lig temizdi Fenerbahce şampiyon olunca lig kirlendi.Yazılacak çok şey var aslında.Umarım en kısa sürede kararlar açıklanıp kamuoyuna duyurulur herkes gerçekleri öğrenir.

@ErdiBuyuran

siz italyada olanları görmediniz heralde hangi tescilden bahsediyosunuz kümede kalırsanız dua edin siz bize seneye bank asyada bedava mac izlersiniz diyenler şimdi ne yapıcak hep birlikde görücez gerci türkiyedeki hukuk sisteminede pek güvenmiyorm ama.....

• Beğen
Tepkiler: egehan
@Gokhan Arikan

İbrahim Akın ve Serdar Adalının konuşmasına bir bak istersen!!! Maçta oynama seni Beşiktaşta oynatalım!!!

Herkesin garezi FENERBAHÇE'ye zaten!!!

Aynı zamanda Fenerbahçe Şampiyon olamadığında lig temiz olduğunda kirli.Böyle iş olmaz arkadaş.Trabzon öndeyken lig temiz ŞAMPİYON FENERBAHÇE lig kirli!!!

@emircan Başbuğ06

Ortalık karıştı Emircan :)

Bu konuda önemli bir yanılgı var. Suçlama sadece şikeyi kapsamıyor şike olayı Aziz Yldırıma karşı yürütülen soruşturma sonucunda ortaya çıkıyor ve üzerine gidiliyor. Asıl suçlama çok daha ağır ve hafife alınır yanı yok. "Çıkar amaçlı silah örgütü kurmak, yönetmek, suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olmak" Sanırım Aziz Yıldırıma karşı yürütülen takibin esas nedeni bu. Sırf şike var diye koskoca bir kulübün başkanını apar topar bir pazar sabahı evinden alıp merkeze götürmezler.

Beyler bu davalar sonuçlanmadan ne UEFA ne FIFA organizasyonlarına hiç bir takımımız katılamaz

@Semiral ÖZTÜRK

neden sadece hakim ve savcılarmı fikrini söleyebilir

Geri