Scudo Sports

Salomon ADV Skin 5 Set Koşu yeleği

TeamO2.cc

TeamO2.cc
Tepki
12.608
İsim
TeamO2.cc----Strava----
Başlangıç
1985—86
Bisiklet
Scott
Bisiklet türü
Yol bisikleti

Ürün link : (link)

Dengesiz zeminde hareket ederken stabilite ve esneme çok önemlidir ve ADV Skin 5 Set, vitesinizi yakın tutan bir Sensi yük kaldırıcı ile sürtünmeden veya tahriş etmeden vücudunuzu rahatça sarar, Sensifit yapı oluşturmasıyla yollar üzerinde uçmanızı sağlar. Dört basit ve güçlü adımda kullanılmak üzere tasarlanan 4D Kutup Tutucu taşıma sistemi ile kutuplarınıza içgüdüsel erişim garanti edilir ve gerekirse eklenti kaskınızı sabitlemek için kullanılabilir. Bir çantanın aksine bir taşıma çözümü yaratırken, ADV Skin 5 Set hareket halindeyken ihtiyacınız olan her şeye ulaşmak için tasarlanmıştır. 4D yalıtımlı manşon ve 2 adet 500ml yumuşak şişe ile önden kolayca hidrasyona erişilebilir ve sıkıştırılmış bir mobil ön cep ile bir telefon / GPS'ye erişim kolaydır. ADV Skin 5 Set ayrıca hareket ederken mükemmel taşıma kabiliyeti sunan 1 iç cep, 2 fermuarlı yan cep, 2 ön streç cep, 1 göğüs streç cep ve arka ana fermuarlı bölmeye sahiptir.

Scudo
dün elimde 1,5 litrelik su şişesiyle 27 k koşunca bu ürünün gerekliliğine ikna oldum son 7 km suyu bırakmak zorunda kaldım.

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
😎Evet haklısın.Mutlaka edinmeye çalış çok memnun kalacaksın.

• Beğen
Tepkiler: Ronin45
😎Evet haklısın.Mutlaka edinmeye çalış çok memnun kalacaksın.
wiggle'den aldığınız ürünün içeriğinde iki adet Soft flask Speed (500/17oz) dahil mi yoksa hidrasyon torbası ve şişeler hariç miydi?

• Beğen
sanırım standart satış bu yönde yani site fark etmeksizin ürün iki adet Soft flask Speed (500/17oz) ile birlikte geliyor. yanılıyor muyum?
(link)

sanırım standart satış bu yönde yani site fark etmeksizin ürün iki adet Soft flask Speed (500/17oz) ile birlikte geliyor. yanılıyor muyum?
(link)
Hayır yanılmıyorsunuz.

• Beğen
benim ürün de geldi fakat denemek nasip olur mu bilinmez :(
(link)

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
  • Beğen
Geri