Scudo Sports

Salcanomu kron mu ?

Scudo
Bulunduğun yer nasıl bir yer bilmiyorum fakat mtb almak akıl işi değil hamallıktan başka bişi değil forumu araştırın mtb ince lastik takarak hafifleterek şehir bisikletine çevirme çabasında olanları çok görürsünüz fakat şehir bisikletinden mtbye dönüştürme çabası sarfeden arkadaş görmeniz zor bunu önce bir netleştirin, ben kullandım ve şimdi şehir bisikleti arayışları içerisindeyim bir tane buldum fakat şunu söyleyebilirim yerinizde olsam belirttiğiniz bütçe ile carraro sportive 224(v-fren) yada 225(h.disk fren) den başkasına bakmazdım.

• Beğen
Tepkiler: Emrah ONAN
Yakınında Kron servisi yoksa Kron'a hiç bulaşma. Küçük bir vidayı bile sana göndermezler. 300 km uzaklıkta olsa bile servise götür derler. Bu konuyla ilgili bir yazı yazacağım zaten. Millet anlasın bu firmayı. En azından servisi olmayan yerlerde almasınlar bu markayı.

Ahmet bey iyi noktaya değinmiş, toprak yoldan daha bozuk taşlı kayalı hoplayıp zıplayacak yerlerde bisiklet kullanmam diyorsanız city modellere bakmanız tabiki iyi olur. arada bir çıkarım belki dağ bayır kamp yaparım derseniz ayrı uygun lastik alırsınız kenarda durur değiştirirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Salih Eroğlu
@Selahaddin Şahin

kadro sağlamlığı ve ispatlanmışlığı bakımından sedona önerilir tabii ki . salcano da daha üst model arıyorsanız insomnia serisine giriyor o. astro 30 sahibiyim bende 180 tl indirimle almıştım ben liste fiyatı üzerinden peşinde .

Arkadaşlar kararımı değiştirdim ve %90 asvaltta süreceğim için şehir bisikleti almaya karar verdim Carraro SPORTIVE 224 modelini almayı düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: Salih Eroğlu
@Selahaddin Şahin

Bir kişi daha doğru yolu buldu ne mutlu :)

(link) Hafif ve çok güzel kadrosu var.Bayide görme fırsatım oldu.Carraro bütçeye göre fena sayılmaz.Örümlü jant olması akort ayarı hassas oluyor.Ağır yükte ayar bozulması daha yüksektir.Çünkü örümlü ve normal jant kullandığım için biliyorum.Ek bilgi olarak Merida kadroların kendi fabrikasında üretildiğini ve bazı marka kadrolarıda ürettiğini duydum.Kendi marka bisikletlerini üretmesi daha kaliteli ve ucuz maliyetinden dolayı iyi olacağını düşünüyorum. (link)

224 kullanıyorum son derece memnunum ;) hafif bozuk yollarda maşa gayet iş görüyor, düz yolda kilitliyorum. sürekli trafikte kullanıyorum vites ve fren sorunu da yaşamıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Selahaddin Şahin
@Emre Kalyoncuoğlu
Edit:
Kron'da çalışan Bahadır Yılmazer isimli arkadaş yardımcı olup vidayı yolladı. İnşallah böyle bir olay daha başımıza gelmez. Bu kadar tavsiye ettiğimiz bir firmadan böyle küçük hatalar beklemiyorum. Müşterisi ile satış sonrası diyaloğu iyi olan firmalar her zaman kazanmışlardır. Bunu asla unutmamak gerekiyor. Bahadır beye tekrar teşekkürler.

Merhaba,yaklaşık 20 gündür Salcano Astro 50 kullanıyorum.470 km yol yaptım ufacık bir sorun yaşamadım.Açıkçası bisikletim bana güven veriyor.Fakat Salcano alacaksanız garantiniz olacaktır 2 yıl tabi ki ama servislerinden hiçbbir beklentiniz olmasın :)
diğe markalar hakkında bir fikrim yok ama Salcano yorumum olumlu olur.Sadece bisiklet için olumlu,servis için tamamen olumsuz.

Geri