Scudo Sports

Salcanomu kron mu ?

Tepki
4
Bisiklet
Carraro
Merhaba arkadaşlar,kron xc500 HD ye karar vermiştim ama biraz araştırınca kötü elekştiriler okudum ve sonra başka bisikletlere bakıyordum bugün salcano astro 10 gördüm hoşuma gitti fiyatlarıda aynı neredeyse 2 si arasında kararsız kaldım hangisini almalıyım ?

1000 Tl ye kadar başka tavsiyeniz varsa yoruma yazabilirsiniz .

Scudo
Ben salcano kullanıyorum. Salcano hakkında kötü eleştiriler var ama çoğu gerçek değil bunu anladım. İyiki salcano almışım, kesinlikle sanada şiddetle salcano öneririm. Ben bişeyi boşuna söylemem :)

s(AL)cano :in:

Peki salcano astro 10 harici başka modeli varmı önerebileceğiniz maximum 1000 tl ye

hocam kron al kafan rahat etsin...salcano almak şans işi

Vallahi kafam çok karıştı salcano sorunlu diyorlar kron o parayı haketmiyor diyorlar bugün saat 3 de alıcam bisikleti ve daha karar veremedim arkadaşlar marka farketmez bisiklet önerisi olan yokmu başka 1000 tl ye kadar ?

Sedona 721 ya da Sedona 711 al alacaksan. Sedona 721 liste fiyatı:590$ Sedona 711 liste fiyatı:525$ peşin alım yapacaksan %10 civarı indirim yapılır. Sedona her ikisinden de iyidir. Bu ikisine baktıktan sonra Salcano ve Kron'u düşünmeyeceğine 721 ve 711 arasında kararsız kalacağına eminim. Ben de Sedona kullanıcısı olarak ve 2 ay süreyle tüm markaları inceleyen biri olarak sana tavsiye ediyorum. Karar senindir.

İkinci el düşünürseniz; (link)
Bir de arkadaşımın Bianchi Wap bisikleti var, bisikleti bende duruyor uyguna verebilir.

@Selahaddin Şahin

İnternetten alış-verişini yap. Oradan bir yere de montajını yaptır.
Ya da aşağıdaki linkte Manavgat'ta olmasa da Antalya'da bulunan satış noktaları var. Onlarla irtibata geç. Ara sor ellerinde var mı, yok mu öğren. Büyük ihtimalle vardır. Bir şekilde almaya bak Sedona iyidir.

(link)

@Selahaddin Şahin

Bu arada kadro boyuna dikkat et. Yanlış kadro boyu olumsuz etkiler yaratır. Vücutta duruş bozukluğu nedeniyle ağrı, bisiklet hakimiyetini azaltma, kaza riskini artırma gibi. Aman diyim dikkat.:in:

• Beğen
Tepkiler: Selahaddin Şahin
Dostum hiç düşünme bile kronu üstündeki maşanın ne oldğu belli değil bedavaya verseler o zaman bile almam

eğer nakit alıyorsan 1000 tlye indirirler bence insomnia 40 al nakitte 1000 e bırakırlar

(link)

Bilmiyorum bugün bütün bisikletcileri gezip sedona bakıcam birde arkadaşlar carraro satan yer buldum manavgatta carraro önerir misiniz ?

@Selahaddin Şahin

Carraro iyi bir marka diye duydum ama hiç bilmediğim bir bisiklet. Seni yanlış yönlendirmek en son isteyeceğim şey olduğundan bu konuda yorum yapamayacağım. Umarım Carraro ile ilgili yardımı dokunabilecek bir arkadaşımız yardımcı olur sana.

• Beğen
Tepkiler: Selahaddin Şahin
carraro crp 700 ve crs 620 de değerlendirebilirsiniz sanırım

Carraro ve Sedona iyidir. Bende Sedona 741 var, gönül rahatlığı ile alabilirsin.

Arkadaşlar 3-4 saat sonra inşallah bir aksilik çıkmazsa bisikleti almaya gideceğiz Carraro CRP 700 de karar verdim umarım doğru bir karar vermişimdir

alıp kullandıktan sonra deneyimlerinizi paylaşırsınız:)

Geri