Scudo Sports

Salcanolarımızın resimleri

Scudo
En son güncellemeler.
Maxxis minion DH 2,35 arka lastik.
Arka rotor shimano icetech 185 mm rotor.
selle royal mach sele.
decathlon DH elkcik.

daha birsürü işi var ama:)

(link)

(link)

(link)

(link)

teşekkürler yorumlar için.
bazı eklemeler daha var.ayna kol,bottom bracket,sele borusu,arka aktarıcı,vites kolu,arka fren seti'de değiştimi pek bir şey kalmıyor zaten.:)
TR'deki en acayip astro 212 HD olucak sanırım.
acaba salcanoya ben böyle bir şey yaptım desem bana yeni bir kadro verirlermi :)))

@serkan saygın

Büyük ihtimal verirler.Hatta en yakın tarihli fuarlarına davet ederler.Yoksa da ayıp ederler.

yok canım okadarda değildir:)
işin şakası tabiki ama en azından salcano bir DH kadro yapabilirdi.memlekette freeride sürüş yapmak isteyen yüzlerce insan var.ama kadro olmadığından yada FR ve DH bisiklet olmadığından olanlarında saçma sapan ağıza alınmayacak rakamlarda olmasından dolayı böyle bir çözüm bulunabilirdi.
yerli bi DH kadro kullanmak ilk tercihimdir kesinlikle.hemde Türk mühendislerinin emekleri varsa üzerinde.

http://i1087.photobucket.com/albums/j474/crackbaba1/SNV37272.jpg

@erendiz çetiner

bende de beyaz ng 020 var, bu rengini canlı olarak ilk defa görüyorum. kazasız belasız kulllanın bisikletinizi inşallah :)

Erendiz abi hayirli olsun , bir once koydugun fotograftaki formayi cok begendim de :eek:markasi nedir nerden aldin bilgi verebilirmisin

@Gökhan Ö.

Teşekkür ederim.Beyaz rengide çok kibar biliyorum.Sizin açmış olduğunuz başlığa yazmıştım bende hatırlıyorum bisikletinizi (Yakın zamanda Salcano NG 020 alan?) İyi günlerde bol pedallarınız olsun!

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Ö.
@Ekrem Yılmaztürk

Teşekkür ederim kardeşim.Formanın markası Gonso.Bende İzmir'den Tolga Vuran arkadaşımızdan ikinci el olarak (Sıfır gibiydi)
20-tl karşılığında satın aldım.Sıfırlarınıda piyasada 30-50 tl aralığında bulabilirsin.(makara giy.-hepsi bur.-gitti gidiy.v.b gibi) En kötü ihtimalle İzmir'de Germaturk ten temın edebılırsın.

Yardımcı olabildiysem...

• Beğen
Tepkiler: Ekrem Yılmaztürk
@katran
@katran işte geldim buradayım. Ben bu işte ustayım dermişim. "Bir zamanlar fakir ama gururlu, Salcano sahibi bir adam vardı." diye bir başlık açmayı bile düşünüyorum.
Bir dev uyanıyor arkadaşlar. Salcano Türkiye'nin çileli yollarında, şehiriçi trafiğinde memleketin yükünü çeken markadır. M
Aynı bir zamanların ğarç ğarç ğarçlı Mercedes Benz 0302 leri gibi.

Dosyalar

• mercedes-302_285564_m.jpg
    mercedes-302_285564_m.jpg
    21 KB · Okunma: 31
images.jpg Bu 302'leri yaş itibariyle hatırlamayanlar olabilir. Özellikle şehirlerarası yollarda, mola kaçırmak gibi bir şansınız yoktu. Gecenin 3'ü bile olsa, kaptan dinlenme tesisine geldiği vakit, 3 kere ğarç yapardı.
Bu el freninin sesiydi ve duymamanıza imkan yoktu. @camoko06 Konu belki kirlendi ama nostalji yaptım. Tutamadım kendimi. Özür dilerim.

kurtuluş parkı.jpg Ankara Kurtuluş Parkı mesai öncesisalcano kardeşliği.jpg Bu da salcano kardeşliği. Öndeki oğlumun, arkadaki benim. Öyle dediğime bakmayın. İkisinin de parasını ben verdim. :) Biraz büyüsün de gezeriz bol bol. Konu dışı ama ben de yarım çıkmışım.

• Beğen
Tepkiler: camoko06
@hogutmen hatırlamam mı abi. Az mı bekledim. Hatta 7 8 yıl önce Ankaradayken çok göreve gittik bu otobüslerle

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
Geri