benim keretada bu işte üzerinde pro barent ve pro pompa var. prolarımı çok seviyorum bunu alalı 3-4 ay oldu. ancak kızımla 570 km. devirdik. onu çok seviyorum <3
(not: resimleri çok güzel çekmişsin derseniz malesef ben çekmedim annem çekti )
buda benimki ama şu suluk takan arkadaşlarımız kadroyu deldirmiş onu merak ettim ben cırt ile tutturdum eğer deldirdiler ve zararı yoksa bende deldirmek istiyorum.
http://i52.tinypic.com/15xmhi0.jpg
kardeş bende suluk( termal ) var. ama sele arkası tutucaklı var. onuda yolda giderken malesef kırdım yavuz erkut arkadaşda benim bisikletin kadrosunu deldirmiş suluk takmış. ona sormak lazım. nasıl oldu iyi mi deldiler kötü mü deldiler sorun çıkarıyor mu ?? eğer bi sorun yoksa benimde deldirmem lazım çünkü full çantada taşıyorum oda çok yoruyor. yada işte cırt cırtla yapıcaksın ancak tahminimce cırt cırt kadrodakinden daha dandiktir. yolda sorun çıkarabilir gibime geliyor.
kanka bendede var ama sele arkasında. ben kadroda diyorum belki senin bisikletin kadrosu deliktir olur. ama bizim salcano ng650'lerin kadrosu delik değil. o bakımdan yani
arkadaş senin bisiklet çok süperde eğer yolda gidiyorsan genel olarak o lastikleri kaldır çok hız kaybettirir. paran varsa race king 2.0'ı al yada cst falan al.
cst alma çünkü cst de çok hız düşüklüğü gösterir tanesi 10-15 liradam satılan lastikden ne bklenirki
Bu arada bnmde ng303 var ama mlsf resimlerini koyamıyorum upload ederken boyunu falan ayarlayamıyorum
(link) ben bu siteden yapıyorum.ordan ayarlıyorsun.istedigin olcuyu sonra ekrana kodlar gelıyor ordan resmını tıklıyorsun.resim acılıyor.sonra onun lınkını alıyorsun buraya yapıstırıyorsun 640 boyundakı resmın burda