Scudo Sports

Salcano'dan Yeni Bir Amblem Bekliyorum...

eskısını bılmıyorum ama sımdıkıde gercekten cok sade ve guzel degıl :(

dıger markalar gıbı kucuk fontta yazılarak yanına amblemı koyulsa daha guzel olacagı kanısındayım . yazı tıpıde hosuma gıtmedı :S

yarın bende bır salcano sahıbı olucam Allah kısmet ederse ve logomuzun daha guzel olmasını ısterım :)

Scudo
önceki logolu görmedim ama bu da çok iyi sayılmaz:rolleyes:

Yazıyı ilk başta okuduğumda bisikletin önündeki logodan bahsettiğinizi düşünmüştüm.fakat öyle değilmiş.bisikletlerin önündeki logonun değişmesine ne dersiniz ?
sizi bilmem ama ben daha profesyonel bir logo yapılabileceğini düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: ufuk_
Aslında başta bende sizin gibi düşündüm ama sonra konu devam ettikçe öyle olmadığını anladım.Gerçektende öndeki logoda değişse söylediğiniz gibi yerine daha profesyonel daha güzel bir logo tasarlansa elbette çok güzel olurdu.
Acaba Salcano yöneticileri böyle birşey düşünürlermi?

ilgi için teşekkürler :)
bizde bir tane istiyoruz yeni stickerlardan :)

@bayramakgul

Estağfurullah aslında uyarı demesek daha iyi olurdu ki ben sizi uyaracak büyüklükte olduğumu düşünmüyorum.Sadece bir öneri olarak kabul ediniz.İlginiz için teşekkürler..

bız sız salcano ailesinin bireylerının katkılarıyla buyuyecegız bu senekı basarımızda hepınızn emegı var gelecek sen yapacaklarımızdada sızın buyuk katkılarınız olacak herkese tesekkurler

benım alu nun amblemı gayet şık diğer arkadaşlarda haklı tabi....

amblem bir fırmanın kurumsalı hemen yada her yıl değisiklilk dogru değil ama hazırlıklarımız var

Geri