Scudo Sports

Salcano'dan Büyük Ödüllü Dağ Bisikleti Yarışı

Çok zaman geçmiş olsada bisiklete binmeyeli içimde hala bir ateş var iyice elden ayaktan düşmeden ilk yarış ortamında bulunmak adına. Çok uzun süreli bisiklet binmek gibimidir bilememekle beraber katılmak isteği var içimde....
olmayan lisansım, bisikletim, kaskım, eldivenim, 33 yaşım, 69 kilom ve içimdeki son demindeki ateş yeterlimidir bu yarış ortamını paylaşmak için(Katılmamız için bir engel varmı ? ).
Sağlıkla kalın

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
Scudo
@fakiyeteyran

geçen haziran ayında bisiklete başladım
yarışmaya katılıp bitirme zevkini yaşamayı Delta bana sağladı
her 3 yarışa da katıldım
yaş 45 kilo 67
lisansım yok
hevesim çok

katıl kardeşim

memnun kalacaksın

Herhangi bir gelişme varmı acaba?

bir aksilik olmassa bisikletimi yarış gününe hazırlayıp katılıcam ilk deneyimim olucak ama kazanılmasa bile katılmak önemli.

Organizasyonu tebrik etmekle birlikte;
Kesinlikle Yıldız Erkek kategorisi olmalıydı. (Hatta Genç ve Yıldız Bayan)
Bir ihtimal bu eksiklik giderilebilir. Ülkenin bu kategoriye ihtiyacı var.

Bir gelişme; Yarış Arnavutköy devlet hastanesinin arkasındaki orman parkurunda yapılacak, sadece bunu öğrenebildim, ve kayıt için şu numarayı bi deneyin; 0212 597 08 06 :D

Ödüller çok dengeli dağıtılmamış.Birde bu tür yarışlarda yıldızlar kategorisi neden atlanıyor? Böyle yarışlarda yıldız sporculara para ödülü verilmezse kategori açılmazsa alttan sporcu yetişceğini düşünmüyorum.Herşeyi düşünen salcano bunuda düşünmeli.Siz küçük yaştaki sporculara değer vermezseniz sonra dersiniz ki türkiye de bisiklet sporu gelişmiyor.Biraz mantıklı düşünelim hak vericeksiniz..

Ya bu ne böyle yıldızlarda 1.ye 500 tl veriyorlar! Bende katılmayı düşünüyorum eskişehirden kalkıp istanbula gideceğim ama bu tablo hevesimi kırdı hiç değilse 1000 tl den başlayıp 5.ye kadar ödül verilseydi.Çok saçma olmuş ama genede katılmaya çalışacağım.Sırf bu ödül tablosuna inat :)

@Mehmet_Gürsoylusevgili mehmet ozelıkle yıldız ve genclerde prasaldan degerden daha onemli salcano odulleri var spora destek icin onlarda onumuzdeki bir kac gun icinde acıklnacandıgında eminim sizi tatmin edecektir odul tablosuna bakmayın soyle soyleyeim yıldızın 4. cok degerli bir rock shock on masa kazanmıs olacak 5 6 ve 7 yede oduller var

Kayıtlar nereden yapılıyor?
Kayıt için neler gerekli?
Son kayıt tarihi ne zaman?

@bayramakgul

Bu yıldızlarda 4. 5. 6. ya olacak ödüllerin açıklanmasını bekliyoruz.biletimizi alıcaz

Parkur hakında detaylı bilgi bekliyoruz.

Kaç km?

Kaç metre yükselti?

Organizasyonunun tam yeri?

Parkur, antrenman yapmak için ne zaman hazır olur?

Saygılarımla.

• Beğen
Tepkiler: Batuhan Atmaca
Geri