Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano'dan 6.1 kg'lık MTB

Harun.

Yaşam boyu bisikletçi
Tepki
900
Başlangıç
2003—04
Bisiklet
Salcano
Bisiklet türü
Şehir - Tur
(link)
2011 modelleri gezerken farkettim.6 kg MTB mümkün mü yoksa yazım hatası mı?
Bir MTByi 9 kg yapmak bile oldukça zahmetliyken.
Edit:Özelliklerine baktım da bu bir yol bisikletiymiş fakat yanlış resim koymuşlar.Yol bisikleti de olsa 6.1 kg büyük başarı.

• Beğen
Tepkiler: İbrahim sarı
Scudo
Resimler karışmış, 6.1 kg olan yol bisikleti...

rival setli olanda 6.1 red setli olanda o zaman kadrosu kötüye gidiyor demekki :)

Yurt dışından gelen bisikletlerin yarı fiyatına gerçekten çok uygunlar.

evet arkadaşlar site yenilendi ama karışıklıklar mevcut en yakın zamanda düzeltileceğine eminim

Merak ettiğim bir konuda nirvana ve xc 010 kadroların amortisör şaft boruları tapered sistemmi yoksa standart oversize güncel olan modellere devam ediyorlar

Sitede bilgiler karışık.
Resimler karışık.
Nirvana XTR modelinde mouse ile gezinirken nirvana XX modeli gözüküyor.
Yapan kim ise takdir ettim.
Resimlere bakarken dikkatimi çekti. Şu şekilde bir ibare var" Mausla ürünün üzerinde gezinin."

Ne desem bilemedim.

• Beğen
Tepkiler: İbrahim sarı
İyide site şu an yapım aşamasında görünüyor. Yani elbet hatalar olacaktır. Tam anlamıyla bittiğinde bu tarz sorunları halledeceklerdir..

Verilen link'e ((link)) göre site çalışıyor. Ancak direkt olarak www.salcano.com yazılırsa site yapım aşamasında diyor.

Bir gariplik var anlaşılan.

yaw bu salko gercekten ısı bılmıyor aynakol 1'de ve ruble 10 da resım cekmısler .. Allah aşkına herseyı gectım capraz vıtes kombınasyonuyla resımmı cekılır ya :D

Siteye giremedim daha ama çok merak ediyorum bakalım bu sene neler yapmışlar =)

@bayramakgul

Cevap verdiğiniz için teşekkür ediyorum Bayram bey :)

Bir site bu kadar gün yapım aşamasında kalabilir mi? :D

@Harun Salcı

Kesinlikle katılıyorum :D Bana bile para verselerdi joomladan daha çabuk bitirirdim şu siteyi:boese157:

• Beğen
Tepkiler: Harun.
Geri