Scudo Sports

Salcano

Tepki
11
Arkadaşlar tekrardan merhabalar .. Önceki açtığım konuda çok yardımlarınız oldu teşekkürler .. 2. el bisiklet almak yerine 0 almayı tercih ediyorum .. Uygun fiyata bulabıldıgım bır bısıklette salcano .. (link) .. Sizce bu bısıklet nasıl veya bu fıayata önerebılecegınız bısıkletler var mı ? İyi günler

Scudo
geçen sene ben de aynı bisikletten aldım.bu sene renklerini değiştirmişler.pek havalı olmuş. ayrıca gorduğüm kadarıyla sele borusu ve gidon boğazı da değişmiş. o fiyata alabıleceğin en ıyı bısıklet.

biraz daha para biriktirip daha üst model bir bisiklet al derim.

Biraz para biriktirip 2. el kron xc 500 olabilir aslında ama 2.el kronlar hakkında tam bır bılgım yok olsa ona göre düşünecegim .. Sizin söylediğiniz üst modeller hangileri ? salcano mu başka bir marka mı ?

güzelmiş bide benim tavsiyem ön maşanın kilitli olmasına dikkat et

biisikletten memnundum..yol bisikleti aldığım için salcano yu bı arkadaşıma verdım..ayrıca sana ufak bi tavsıye bu üst seviye bisikletlerin sonu gelmez..alacağın bısıklet ne olursa olsun severek,zevk alarak kullanmaya bak..çünkü en güzel bisiklet senin olandır..

Fiyatı gerçekten uygunmuş.Kullanıcıların yorum yapması daha doğru olur ama sana uygunsa al derim.Bu fiyata zaten çok da fazla şey beklemek doğru olmaz derim.(Kilitli amortisör falan)

Haklısınız aslında bu fiyata bekleneblecek en ıyısı bu .. olmadı üstüne 100-150 tl daha katıp 2. el scott gormustum onu almayı dusunuyorum .. İçime sinmiyor 2. el almak ama napalım

Geri