Scudo Sports

Salcano yeni bisiklet sorunları

Hepsi sorunlu değil ama sorun çıkarsa da ciddi tehlike yaratabilir. Ben bu bisikleti alacak olursam baska bir maşa alıp onu takarım. Kafam rahat sürerim.
Attigim 2024 ilana bakabildiniz mi? Masasi farkli zaten. Bir de benim anladigim fren baglanti yerinden kirilma problemi varmis. Masasi da mi problemli eski klasik xrs001lerin?

Dosyalar

• IMG_1027.png
    IMG_1027.png
    690,6 KB · Okunma: 14
Scudo
Attigim 2024 ilana bakabildiniz mi? Masasi farkli zaten. Bir de benim anladigim fren baglanti yerinden kirilma problemi varmis. Masasi da mi problemli eski klasik xrs001lerin?
Zaten fren bağlantı noktası maşanın üzerinde. Ben daha önce 2024 öncesi olan iki tane kırık bağlantı noktalı resim paylaşmıştım. Yeni modellerde durum nasıl bilmiyorum. Evet attığınız linkteki maşa farklı. Alırken iyi araştırmak lazım.
'Neden Salcano xrs 001 Ultegra - 2019' başlık mesajı İnceleme - Neden Salcano xrs 001 Ultegra - 2019

• Beğen
Tepkiler: Amanita
Geri