Scudo Sports

Salcano Xrs300 Sizce Nasıl?

Tepki
7
Bisiklet
Salcano
Yol bisikletine başlamayı düşünüyorum.En ucuz model olarak xrs 300'ü buldum sizce yeni başlayanlar için uygun bir bisikletmi?
(link)

Scudo
Bence bütcenizi biraz daha zorlayıp xrs 700 almalısınız.xrs 300'ün vites kolları çok iyi değıl ve çelik kadro.en azından xrs 700 almalısınız :)

Bende yeni başlıyacağım için xrs300 almayı düşünüyorum.Bu yaz xrs 300 ile geçirip seneye daha üst bir modele geçsem olmazmı.Ayrıca vites kollatı kötü derken neyi kast ettiniz?

bende aynı fikirdeyim hatta ve hatta forumda güzel uygun ikinci eller oluyor onlarada bakın derim 2 ay kadar öne bende forumda bır arkadastan aldım cok cok memnunum .... xrs300 vitesleri fren koluyla ayrıdır ondan bahsetmiştir arkadaş heralde....

evet ondan bahsettim vites fren kolları ayrı

Bizzat kullanmış biri olarak hiç tavsiye etmiyorum xrs 300 ü çok hantal bir bisiklet, üstünde dengede durmakda zorlanıyor insan, üstadlar yol bisikleti böyledir derse bilemem ama 4-5 kullanımdan sonra sattım

Biraz daha sıkıp ikinci el Bianchi slr serisine bakmanızı öneririm

uygun bütçeye yol bisikleti zevkini yaşamak istiyorsan alabilirsin. eğer çok uzun turlar yapmayacak, sahilde, caddede gezme amaçlı kullanacaksan alınabilir.
ancak spor amaçlı kullanımda tatmin etmeyecektir. kadrosunun çelik olması ve donanımları eksidir. özellikle retro tarzı, fren kolundan ayrı vites kolları can sıkıcı olabilir.
biraz daha ekleyip en azından xrs700 alınırsa daha tatmin edici olacaktır.

Bisikleti spor ve kondisyon amaçlı kullanan birisi olarak asla tavsiye etmem. Denildiği gibi gerçekten hantal bir bisiklet. Yerinizde olsam bütçeyi arttırıp bir 2.el bulmaya bakardım

carraro 916 dambiezler var üzerinde canpagnolo set
700-800 civarı bence 1 ay daha bekleyin yada paranızı tamamlayın bundan aşagısı bir müddet sonra beğenilmemeye ve değiştirmeye sizi mahkum birakır
bisikletide alıp satmak eziyet adeta ve satarkende zarar edersiniz

dediim gibi bişeyden aşağısı pişmanlık yaratır

çok alt seviye , hatta yol bisikletine biniyorum görüntüsünden başka bir özelliği yok , ben xrs 800 kullandım 1 sene , sattıktan sonra anladım bisiklete bindiğimi.
bence paranızı birazcık daha biriktirip 2.el düzgün bişeyler alabilirsiniz.

Geri