Scudo Sports

Salcano XRS040 vs Kron RC 2000

Salcano XRS040 vs KRON RC 2000

• Toplam katılım
    29

Oğuzhan Yazman

Daimi Üye
Tepki
176
İsim
Oğuzhan YAZMAN
Başlangıç
2000—01
Bisiklet
Bisan
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Kron RC2000 :
Screenshot_2.jpg

Screenshot_1.jpg

Salcano XRS040 :

Screenshot_3.jpg

Haftasonu bisiklet alıcam forumdan bi arkadaş kafamı karıştırdı kron diye :D Benim aklımda XRS040 2015 model. Birde size danışmak istedim

Scudo
Bence grupsetinde cok buyuk fark yok fakat jant setinde epey fark var. daha derli toplu duruyor kron. Ben olsam kron'a yonelirdim

@oktayakgoz fiyatlar hemen hemen aynı 1400 1500 arası

Bu durumda kron mantikli. Jantlar buyuk fark olusturuyor.

Kron'un her sekilde salcanoya basacagi karsilasmadir.

Not:lapierre

@oguzhan39
Fazla anlamasamda kendi kullandığım bisikleti yani Salcano xrs040 Sora yı tavsiye ederim :)

@oguzhan39 fyatlar aynı değil salcano 1350 tl :komik:

indirebilirsen dahada indir ;)

@guplok salcano 1600 :D sitesinde 1400e düşürdük :D

(link)

Xrs 040 biraz sorunlu makina gidon ve jantlardan herkez şikayetçi gibi yorumlar okumuştum,attigim linkte fiyat oldukça uygun,niyetin varsa bi düşün derim.
Kron hakkında pek fikrim yok ama xrs 040 tan soğudum fiyatlar ayni olsa kron tercihim olurdu

Resindeki kronun gidon geometrisi kotu duruyor. Denemrden alma. Birde kronun sitesinde ayni ozelliklerden bahsetmiyor. Jant setini filan kontrol et.

Bence bisikletleri görmeden almayın. Kronun jant seti barizen iyi ama salcanonun da grupseti daha iyi. Salcano ful sora 3500 iken kron sora 3400 yazıyor ama resimlerde nal kadar Claris yazıyor.
Hangisi sizin için daha önemli karar vermeniz lazım.

EDİT: Resimde de 501 jant seti yok kronda KRONun kendi jant seti var ki salvcanonunkinden çok da iyi değildir sanırım

@guplok salcano 1500 -1600 arası 2014 degil alacagım 2015 :D bizde ön pazarlık etttik 1400 dedi bakalım perşembe günü gidicem :D

@guplok 2014te olan sorunları biliyorum forumu takip ettim 2015 bircogu düzeltildigini belirtti kullanıcılar.Alalım kullanılım c cxxxxxxövcccvccxö

@guplok 2014te olan sorunları biliyorum forumu takip ettim 2015 bircogu düzeltildigini belirtti kullanıcılar.Alalım kullanılım karşılaştığımbir sorunu varsa yazarım:DXRS040'ta karar kıldık hayırlısı bakalım :D

@oguzhan39 hayırlısı olsun. bu arda bende bisikleti aldığım sırada bisikletle ilgili bir şey bilmiyordum. Benim kisi 2014 modelmiş. Ama hala kullanıyorum sıkıntı yaşamadım ve inşallah da yaşamam :komik:

@oguzhan39 o sorunları ben düzelttim ve an itibariyle bana maliyeti 1140 TL. Sadece 1 adet ön jant alacağım onu da eklersen 1250 TL de. Kısaca daha uyguna geldi. Ama sadece sora için aldım da denebilir

Aynı bisiketlerin 2016 mofelleri hakkında görüşleriniz nelerdir ?

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2016 kron rc 2000 kullanan varmı ? yazılı olan donanımla geldiğine dair ciddi şüphelerim var da ...

Geri