Xrs 040 biraz sorunlu makina gidon ve jantlardan herkez şikayetçi gibi yorumlar okumuştum,attigim linkte fiyat oldukça uygun,niyetin varsa bi düşün derim.
Kron hakkında pek fikrim yok ama xrs 040 tan soğudum fiyatlar ayni olsa kron tercihim olurdu
Bence bisikletleri görmeden almayın. Kronun jant seti barizen iyi ama salcanonun da grupseti daha iyi. Salcano ful sora 3500 iken kron sora 3400 yazıyor ama resimlerde nal kadar Claris yazıyor.
Hangisi sizin için daha önemli karar vermeniz lazım.
EDİT: Resimde de 501 jant seti yok kronda KRONun kendi jant seti var ki salvcanonunkinden çok da iyi değildir sanırım
@guplok 2014te olan sorunları biliyorum forumu takip ettim 2015 bircogu düzeltildigini belirtti kullanıcılar.Alalım kullanılım c cxxxxxxövcccvccxö
@guplok 2014te olan sorunları biliyorum forumu takip ettim 2015 bircogu düzeltildigini belirtti kullanıcılar.Alalım kullanılım karşılaştığımbir sorunu varsa yazarımXRS040'ta karar kıldık hayırlısı bakalım
@oguzhan39 hayırlısı olsun. bu arda bende bisikleti aldığım sırada bisikletle ilgili bir şey bilmiyordum. Benim kisi 2014 modelmiş. Ama hala kullanıyorum sıkıntı yaşamadım ve inşallah da yaşamam
@oguzhan39 o sorunları ben düzelttim ve an itibariyle bana maliyeti 1140 TL. Sadece 1 adet ön jant alacağım onu da eklersen 1250 TL de. Kısaca daha uyguna geldi. Ama sadece sora için aldım da denebilir