Scudo Sports

Salcano XRS002 105

Taner James

Forum Bağımlısı
Tepki
1.130
Başlangıç
1990—91
Bisiklet
Orbea
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Salcano XRS002 105 hakkında ne düşünüyorsunuz?

Sizce eksiği nedir?
< Markası dışında :) >

Internet fiyatı 4.400 - 4.500 TL
Mağazalardan daha düşük fiyata belki alınabilir.

(Aynı donanıma sahip bilinen markalar epeyce pahalılar.)

• http://www.salcano.com/images/urunler/xrs02-105-copy-95331.jpg

• 700C Full Karbon Yol
  • Karbon maşa
  • Shimano ST-5800 / RD-5800 105 22 vites
  • 525mm - 540mm - 555mm - 570mm - 585mm
  • Aynakol ile birlikte
  • Shimano 105 FC-5800 52t/36t krank takımı
  • Shimano 105 BR-5800 kaliper fren sistemi
  • Shimano ST-5800
  • Shimano 105 CS-5800 32t/11t kaset
  • Shimano 105 FD-5800 brazed on
  • Ritchey COMP alüminyum gidon
  • Ritchey 4-axis COMP alüminyum boğaz
  • Ritchey 2B COMP alüminyum sele borusu
  • Ritchey streem V3 comp sele
  • Chin Haur CH-6502TBW
  • Continental Grand Prix 4000 lastik
  • Shimano RS31 jant seti

(link)
(link)

Scudo
  • Mağazada bulabileceğini düşünmüyorum, gidiyor en ucuz bisikletleri soruyorsun onlar bile zor bulunuyor bazıları olmuyor :) belki üretmiyorlar bile bunları.Şahsen ben full karbon Dura-Ace Salcano'ya bineceğime 105 set Alüminyum Scott tercih ederim :)
  • Bu arada dediğin yanlış, diğer markalara göre fahiş fiyatları var .
  • Bu salcano düşmanlığım nereden geldi bilmiyorum :D
  • He birde şu kadro tasarımları da vasat .

@kaskreis bende Salcano'u sevdiğimden değil :) bende 105 setli, 52x36 modelleri araştırıyordum öyle denk geldi.

Kadrosu dediğin gibi öyle ama fiyatı konusunda emin misin? bilinen markaların bu donanımlara sahip modelleri epeyce pahalı veya ucuzları bana denk gelmedi. Bildiğin bir model var mı?

Mosso 735 tca 105 e bakabilirsiniz tek eksiği jantlar.Diyebilirsiniz biri carbon diğeri aliminyum haklisiniz.Bence mosso nün kadrosu daha güzel.

en küçük kadrosu bana büyük gelir gibime geliyor 48 kadro yok galiba salcanoda. şimdiki bisikletim 51 zor kurtarıyor.

bence mantıklı bi seçim olur. ilk yapacağım şey de beyaz gidon bandlarını değiştirmek olur sanırım bu modeli alırsam.

Renk renk renk.Salcano almak istiyorum ama görsel olarak hiç hoşuma gitmiyor bu karışık renkler.Keşke düz siyah bir modelleri olsa.

Bisikleti bilemem ama 105 5800 kullanan biri olarak set gayet guzel, bence duzgun kullanimda ömürlük.
O fiyatlara baska modeller yokmu?

@kaskreis Sete vereceğine kadroya para verme konusunda haklısın ama fahiş fiyat olayını sanırım mesaj dolu gözüksün diye yazdın.2014 xrs040 sora setli modelini sıfır şekilde 1000 liraya aldım.Düşün sadece sora set 1000 lira neredeyse.Ayrıca belki bulunduğun yerdendir ama antalyada birçok pahalı salcano modelini inceleme şansım oldu.Ama yinede salcano alacaklara tavsiyem şudur: Aldıktan sonra servis yok.Bi siz bi bisiklet bide alyan takımınızla başbaşasınız.:D

• Beğen
Tepkiler: deadlistcach
cok sekilsiz ya tasarimi onun disinda nasil olur bilmiyorum ama bunlar karbonu kirarsan kullanici hatasi deyip basindan atabilecek bir firma

@Taner James Merida Reacto 400 var hocam,
3900 lira.Ancak Aynakol ve Frenler 105 değil,eğer 105 yaparsanız hemen hemen aynı paraya gelecektir .Mutlaka unuttuğumuz bir marka çıkıveriyor bisiklet aldıktan sonra ,danışmak lazım :)
@suzun7 Hocam örneği yukarıda verdim ,servis ağı 0 olan bir marka dünya markalarıyla yarışan fiyatlar koymamalı.
Salcanoyu sevmemin tek nedeni ülkedeki bisiklet faaliyetlerine genelde sponsor olması.

2500 liraya sora setli scott cube falan alin donanim yetersiz kalinca degistirirsiniz

Carraro 062. 105 set. Alüminyum kadro. Karbon maşa. Rs10 jant. Kalpiyeli pedal. Liste fiyatı 3600 civarı.

• Beğen
Tepkiler: amoush00
Başkalarının senin bisikletin hakkında ne düşündüğü önemli değil böğğ salcano desinler. Önemli olan senin bisikletin hakkında ki düşüncelerin gerisi masal.105 setli karbon salcano yerine alüminyum sora setli ithal marka tercihine saygı duymakla beraber bence hata olur

• Beğen
Tepkiler: Apolloeyüp
Salcano ng020 beğenmiştim sanırım 5 sene önce. Bayisine gittim kapora bıraktım. 3 ay sonra geldi.
Bisiklete kusur bulamam. Aluminyum olan kadrosu oldukça hafif ve bir o kadar da sağlamdı.
Benim anladığım ise salcano iyi bisikletleri ni sipariş üzerine üretiyor. 3 ay beklememizin sebebi ise bana söylendiği kadarıyla zincirdi. Stoklarında zincir bitmiş tedarikçilerinden zincir beklemiştim güya.

Salcano fena değil ama tüm dünyadaki marka olma eğilimi kurbanı. 4 sezon iyi bisikleti ucuza sattım artık marka oldum yanılgısı. 12-15 sezon iyi bisikletleri düşük kar marjı ile piyasa sürmeyi akıl edebilseler yollar salcano ile dolar taşar. Ve bisiklet değil salona der insanlar. Neyse firma sahibi değilim o nedenle fazla yüksekten uçmayayım.

Bence bir mosso ya bakın. Mosso da salcano gibi fiyatları uçutmadan.

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160925/b4e84f77d5b102db785924815586d14b.jpg

@fblisaru canyon guzel markada kargosu cok para be 200 dolar yaziyordu sitede anca yurtdisinda akraba araciligiyla alinir

@umudo123

Diğer markaların karbon kadroları ile karşılaştırıldığında Canyon alüminyum kadrolar hafif kalıyor olabilir. Tabii ağırlığa önem veriyorsan.

%18 kdv ile bile TR fiyatlarından ucuz kalır. Sen yine araştır... Benimki sadece tavsiye. Forumda Canyon başlıklarını okumanı salık veririm.

Yukarıdaki ürün herşey sahil sana 1400' dolara geliyor.

• Beğen
Tepkiler: umudo123
@fblisaru yurt dışından satın alındığında gümrük vs. olayları nasıl oluyor? vergi çıkarmıyorlar mı?

Canyon Kullanıcıları Kulübü

(link)

Geri