Scudo Sports

Salcano XRS 800

Burak KOÇ

Üye
Tepki
23
Oncelikle bu guzide foruma katilmanin mutlulugunu yasadigimi belirtmek isterim, ozellikle aktivasyon sureci biraz sancili olsa da sonunda ben de iki kelam edebilecegim burada.

5 senelik Avustralya maceramda bircok bisikletli ile tanisma firsati bulmama ve imkanim olmasina da ragmen bir turlu firsat bulamadim kendime bu harika spor dali icin. Ilk senelerimde bazi is arkadaslarimin yaris bisikletleri ile gunde 30-35 km yaparak ise gelip, duslarini alip , takim elbiselerini giyip saat 9'da is basi yapmalarini muthis bir hayretle tecrube etmistim. Hele ki bir gun 72 yasinda bir amcanin sabahin 10'unda 40km yaptiktan sonra, calsitigim kafeye gelip, kahvesini icip ayni rotayi geri donmek uzere yola koyulmasini gormek beni bambaska hayallere daldirmisti.

Turkiye'ye kesin donus yaptiktan sonra ne yapip edip bu ise bir yerden baslamam gerektigine indandim. Aslinda basladiktan sonra biraz pisman da olmadim degil, 10cm'lik cakillarla, cam parcalariyla dolu emniyet seridinde her an bir kamyon veya yolcu almak isteyen otobus altinda kalabilirim endisesi ile yollara koyulmak ne kadar akil kari bir istir, su an cevremdekilere anlatabilmis degilim. Cok sukur burada bu ise gonul vermis bir suru insan sayesinde annemin tabiriyle tek ''kacik'' olmadigimi gormek, o iki teker uzerindeki ozgurlugu cogu seye degismeyecek insanlar ile ayni duygulari paylasmak muthis bir duygu.

Neyse lafi gereksiz yere fazla uzatmayayim, tamamen amator ruhla kendi capimda yaptigim arastirmalar sonucunda ,butceyi epey kismak zorunda kaldigim icin Salcano XRS 800'de karar kildim, neredeyse 1 ayi doldurmama ragmen cok sukur bir sorunla karsilasmadim, baslangic olarak gayet iyi bir yol bisikleti oldugu kanisindayim. ticaretmerkezi.com'dan (umarim bir sakinca yoktur websitesi ismi vermekte) pesin fiyatina 650TL +10 Taksit ile gayet uygun bir fiyata aldim. Umarim ilerleyen senelerde cok daha iyisine binmek nasip olur. Simdilik elimde 1 tane fotograf var, en yakin zamanda diger fotolari da yukleyecegim.

Bisikletin Ozellikleri:

TİP : 700C YOL
VİTES: SHIMANO ST2300/RD2300 16 VİTES
KADRO: DOUBLE BUTTED ALÜMİNYUM KADRO
MAŞA: RİJİT ALÜMİNYUM MAŞA
FREN: CALIPER FREN
GİDON: ZOOM AHEAD ALÜMİNYUM GİDON BOĞAZI
RUBLE: SHIMANO CS-HG50 KASET 11-32
TEKERLEK: SALCANO RACE 01 700C TEKERLEK SETİ
Agirlik: Sitede belirtilmiyor, kendi yaptigim amator olcumlerde dandik bir tarti ile 10.8kg ile ile 11,5kg arasinda oldugunu dusunuyorum.

Simdiden herkese Hosbulduk diyorum. Saglicakla kalin.

http://img4.imageshack.us/img4/4772/img1306qf.jpg

Scudo
Öncelikle Foruma hoş geldin :)
Bu spor dalını seçmekle çok iyi etmişsin...
bisikletinin renk uyumu çok güzel güle güle kullanın

• Beğen
Tepkiler: Burak KOÇ
Hayırlı olsun , bisikleti kullanmadan önce bir salcano servisine götürün adam gibi montaj işini yapsınlar..o fren vites kolları mesela çok saçma duruyor alakasız şekilde montajlamışlar...hatta fren ve vites kablolarınıda komple değiştirin derim..bisikletten alacağınız zevkin artması için bunlar gerekli...bolca pedallar..

• Beğen
@sonEr´´

Tesekkur ederim kardes, sorma servise goturdum zaten de hic orali olmadilar, kendileri boyle iyi deyip biraktilar , ben de alismadim degil fakat az daha fren vites kollarinin yukari kalkmasi sart...

Vay be sonunda benimkine bir kardeş gelmiş :)
Marttan beri aynı model bir bisikletle başlangıç yaptım ve şimdiye kadar ciddi bir sorunla karşılaşmadım...Fiyatına göre uygun olan komponentlerini değiştirmek istiyorum yakın zamanda o kdr...Hayırlı olsun,kazasız pedallar...

• Beğen
Aramıza hoş geldiniz öncelikle bisikletiniz de gerçekten çok güzel güzel günlerde kullanın inşallah

• Beğen
Güle güle kullanın bisikletin rengi çok hoş :)

• Beğen
Foruma hoşgeldin, ben yol piyasasını pek bilmiyorum ama bu fiyata çok kıyak bisiklet almışsın, hayırlı olsun.

• Beğen
Geri