Scudo Sports

Salcano xrs 300/ triban 3

@Cem Ç.

Abi bisikletin şaft ve sele ayarları müsait olduğundan baya değiştirilebiliyor. Ancak boyunuza göre kadro alırsanız hem daha rahat hem daha sağlıklı olacaktır.

Yeni mesajınızı gördüm ve bacak boyunuzun kısa olduğundan bahsetmişsiniz. O zaman standart ölçüler devre dışı kalabilir. Herkesin vücudu aynı olacak diye bir şart yok. Gidon takımı ve sele ile oynayarak gayet güzel bir pozisyon oluşturulabilir.

Scudo
alınacaklar önceliğe göre

1 - kask
2 - eldiven
3 - pedli tayt ( mümkün mertebe kaliteli )
4 - çamurluk((link) ) - ön arka far

hayırlı olsun:alkis:

@hüseyingürgah

yol bisikletine güzel giden çamurluk önerisi olan varmı ben baktım da biraz tur bisikletine dönüyor sanki çamurluk takınca.

@Cem Ç.

Linkteki çamurluktan Ebubekir abi aldı. İnce ve güzeller :) Ama maalesef çamurluk ne kadar iyi olursa olsun görüntüyü biraz bozabiliyor. Ama sırılsıklam olmaktan iyidir bence. Linktekiler fena durmuyor bisiklet üzerinde.

@Cem Ç.
(link)(link)(link)(link)
Var tabıı kı de.Crud Racer Mk2 Hem fıt hemde profesyonel anlamda yagmurda ısınızı gorur .Neredeyse olup olmadıgı pek bellı olmuyor .Agırlıgı ıse sadece 180 gr :) (link)

Cem bir alternatifde benden olsun.

http://www.zefal.com/71-555-thickbox/shield.jpg

(link)

Havale ile 76 TL

@Cem Ç.
Alternatıflere bır yenısını daha mı eklesek :D SKS Bluemels Road Mudguard (link)(link)(link)(link)

@Cem Ç.

amanin:mad: korktum şimdi biz 57 kadro siparişi verdik bile

@T. Yıldırım

Merhaba. O bahsettiğiniz mesafelerde aradaki farkı belirleyen şey bisikletin hafifliği değil; Kişinin kondisyonu, fiziki dayanıklılığı, bacak kaslarının gelişmiş olması belirliyor sanıyordum.. :eek: O durumda tüm mal varlığımızı, birikimimizi toplayıp 15.000 - 20.000 TL ye 5Kg bir bisiklet alıp dünya turuna çıkabiliriz gibi geldi bana.. :)

• Beğen
Tepkiler: İsa Yavaş
@SerkanH

Kişinin kondisyonu, kasları, ve fiziği bu durum etkiliyor tabi ki ama bazı bisikletler o kadar kötü oluyorki ne kadar kasın olursa olsun işe pek yaramıyor.(Ben ezik bir bisikletle bir tur yapmıştım o sıcakta bisikleti hep elimde taşımıştım ortalama hızım 9 idi)

@İsa Yavaş

Bir kaç hafta öncesine kadar bisikletim de oluşmuş bir arıza nedeniyle parça değişim süresince turlarımı eşimin bisikleti Kron XC150V Lady modeli bayan kadrosu ile yaptım. Tur arkadaşlarımın çoğu 29er bisiklet kullanır. Gidilen mesafe her gün 60Km Haftanın iki günü de 123Km mesafe kat ediyoruz. Ben o bisikletle ne geride kaldım ne de önde gittim.. ELbette daha hafif bir bisiklet olsa performansım çok daha farklı olurdu ama değişen bir şey olmadı diye bilirim. Tek başıma yaptığım turlarda da başlangıç ve bitiş süresi hemen hemen aynı oluyordu. Neyse ki iki hafta sürdü. Artık kendi bisikletimle devam ediyorum. Değişiklik elbette var ama 50Km ile Ege turu karşılaştırması ile kıyaslanamaz.

@ebubekir sözbir

Sana video kralı demek lazım. Tam yeri tam zamanında konu ile ilgili mutlaka bir video bulabiliyorsun. Dünya şampiyonu 30kg lık bisiklet ile sütçü 7kg bisiklet ile ve her ikiside fiziksel olarak sadece 1 kg fark ile neredeyse aynı zamanda bitirdiler. Harika video. Teşekkür ederim.. :)

@SerkanH

Öncelikle merhaba Serkan abi. Ege - 50 km abartı kısmıydı işin ancak bu muhabbet forumda dönüp duruyor. Bende 18 kg bisiklet var ve bu hafta sonu 10 kg'lık bisiklet alacağım kısmetse. Vites dişlileri aynı olursa yapacağım hız aynı olur ancak 10kg olan bisikletle gitmek daha kolay tabiki de. Benim değinmek istediğim nokta bu. İkisiyle de Uludağ çıkıp denersiniz hafif bisikletin ne kadar avantajlı olduğunu görürsünüz. Aynı sürede bitmesine biter ama aynı enerjiyi harcamazsınız. Sevgi ve saygılarımla Abi :)

Geri