Scudo Sports

SALCANO XRS 300 Mü Yoksa Sedona 601 mı ?35

Tepki
0
Bisiklet
Ümit
Evet Arkadaşlar Başlıkda da gördüğünüz gibi Salcano xrs 300 mü alayım yoksa Sedona 601 mi Eğer salcano iş görürse alcam ama derseniz ki kötüdür sedonayı alabilirim yorumlarınızı bekliyorum.İyi Forumlar. :) (Günde En fazla 45 km falan yaparım)

Scudo
Bütçe belirtirseniz daha rahat yardımcı olunabilir.Alacağınız 601 2013 mü acaba birde ?

Sedonadan vazgeçtim Salcano xrs 300 sizce nasıldır Bu arada Bütçe 0-500. Alacağım İlk yol bisikleti olacak ona göre arkadaşlar ..

0-500 tl arası XRS 300 den başka da yol bisikletine benzeyen model yok diye biliyorum. Çelik kadrolu bir yol bisikleti çok kötü seçim olur , bütçe artırmanızı ya da şehir bisikleti almanızı öneririm ben

Çoğu kişi salcano xrs 300 e olumsuz şeyler söylüyorlar ama bence al bende onu almak istiyorum

almayın, aldırmayın. xrs300ün adını yol bisikleti olarak koymuşlar, sadece isim yani.

hiç acele etmeyin, bütçenizi biraz zorlayıp başlangıç için ideal bisikletlr var. onlara yönelin.

XRS 300'e verilen para çöpe gider çünkü yol bisikleti değil.

bende salcano xrs300 var 3 aydır kullanıyorum uzun turlara bile çıktım bence başlangıç olarak iyi bir bisiklet sadece rampalarda çok yoruyor birde ben fren sistemini değiştirdim. frenleri çok kalitesizdi 150 tl masraf yapıp fren ayaklarını ve pabuçlarını değiştirdim. isteye satabilirim 500 tl fiyatı..

@Hasan Tunalı

Yokuşları rahat çıkabiliyor mu ?

@isa2000

Yokuş çıkmak senin bacağına bağlı.

Geri