Scudo Sports

Salcano XRS 300 maksimum hız

erkan_harman

Daimi Üye
Tepki
165
İsim
Erkan Harman
Bisiklet
Salcano
Merhaba ben salcano xrs 300 yol bisikleti kullaniyorum bu bisikletle yaptigim en buyuk hiz 64 km hani daha ustede cikardirim da bir nebze korkuyorum sonucta xrs 300 en ucuzu amatörler icin en iyisi o hizda veya daha fazla hizi kaldirir mi ?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
o bisikletin vites-fren kolları hakkında bir bilgi alabilir miyim ?

Gerçekten 64 km hız yaptıysanız çok iyi daha fazla zorlamaya gerek yok.

Gps cep telefonu programına göre mi konuşuyorsunuz yoksa bisiklet kronometresine göre mi.

64 km yi mtb yle yaptım, ne varki bunda. tabi yokuş aşağı süzülerek yaptım

hocam bendede xrs300 var daha fazla yüksek hızlara çıkmanızı tavsiye etmem özellikle yokuş aşağı salmayın ben max 75 km yi gördüm ama bir daha yapacağımı sanmıyorum.

@Ömer Yüzgeç

Salcano XRS 300 Teknik Özellikler :
TİP : 700C YOL 14 VİTES
KADRO : HI-TEN
MAŞA : HI-TEN
ARKA VİTES : SHIMANO RD-2300
VİTES KOLU : SHIMANO A050 14 VİTES
FREN TAKIMI : CALIPER FREN
GİDON BOĞAZI : ZOOM AHEAD ALÜMİNYUM
JANT : SALCANO RACE 02 700C
LASTİK : SALCANO XRS SERİSİ 700CX23
KADRO ÖLÇÜSÜ : 19

@Berke Kazankaya

64 bugun biraz daha zorladim 70 gordum :D

• Beğen
Tepkiler: Berke
@Emrah Özşahin

bisiklet kronometresine gore

@tuna k

onemli olan hiz rekoruna kosmak degil ben sormasam daha zorlarim bi bakmissin yokus asagi giderken bisiklet dagilmis ucuyosun ucmamk icin ne kadar dayanikli diye bilgi aliyorum mtb yokus asagi daha hizli inmesi gerek gerektigi kadar yuklenmemissin cengiz ozun 74 km hiz yaptigini gordum mtb de :D

@serkan akta

hocam cok tesekkur ederim bende daha zorlamicam bisikleti gerek yok zorlamaya

Mtb ile yokus asagi gordugum en yuksek hız 72 km (salcano astro 212 hd bisiklet)

samsung galaxy s4 ten tapatalk ile gönderdi.

Hızlanmada sorun yok, ancak önünüze acil birşey çıktığınıda düşünmek gerek. Sonra kazaya mahal vermeyin. İyi pedallamalar.

• Beğen
Tepkiler: erkan_harman
@erkan_harman

daha yüksek hıza ulaşırmıydım o yokuşta bilmiyorum. 800-1000m arası uzunluğu vardı ama baya dik bi yokuştu. 60km den yüksek hızları tasrif etmiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Bülent Oğuz
@Salih Eroğlu

eyw kardesim saol yok ugrasmicam fazla en ust hiz limiti yokus asagi 40 o kadar dusurdum

Önemli olan yarış bisikleti ile kaç yaptığın değil sürekli kaç kmh ile gittiğindir. :) Dahada fazla uğraşıp kendini sakatlama

@serkan akta

Aynen 50-55 km hız bile korkutuyor adamı :eek:

@Tunakan Önen

orasi oyle cvp icin tesekkur ederim

İyi günler... Bisikletin dişli oranları nedir acaba?

Geri