Scudo Sports

Salcano xrs 040

Sora hakkinda denilenlere katilmiyorum :) Bazen dusunuyorum bu sistem sadece bende mi tikir tikir calisiyor diye :)
2600 km oldu daha vites ayari bozulmadi ama 500 km once arka aktarici mi degistirdim janta girdi makarasi bozuldu ondada benim hatam dustum yamulmus simdi arkaya koruyucu taktim sorunu yok RD-3500 aktarici 2014 olmasi lazim şimdilik yeterli 60-70 kmlik turlarimdada hic sorun cikarmadi :)

Scudo
Sora kötü diyenlere katılmıyorum. 2012 model sora kollar kullanıyorum ve gayet memnunum. Arkadaş sonuçta yarışlara girmeyecek, en alt seviye diye sürekli bozulacak diye bir şey yok. Sadece 0.5 saniye kadar geç vites değiştirirsin o kadar. Ne kadar kötü değil mi (!) Paran ona yetiyorsa, beğendiysen al arkadaşım.

günlük kullanım için düşük donanımlar claris,sora iyidir ama benim gibi sürekli idman yapan birisi için sora bir süre sonra yetmemeye başlıyor sora'nın sürekli vites kaçırması,vitese tam geçmemesi gibi sorunları vardır.norma günlük kullanımda ,turlarda vs yeteceğini düşünüyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Samet Yurt
Her gün düzenli 20-30 km yapan biri olarak Tiagra sistemden gayet memnunum hiç bir problem çıkartmadı.

@Melih Çolak

Ayarı yoksa Redler Ultegralar da vites kaçırır...

Üzerine 400 kadar bir miktar daha koyarak Carraro RC032 alabilirsin. Sürüş zevkini 400 TL lik değil daha fazla artırmış olursun. ;)

@ogulcanislim

dostum sora bir süre sonra şaşırıyor bu bir gerçek ayar yapıyorsun yine kaçıyor bu yüzden performans için alıcaksan sora yaramaz. ultegra-dura-ace tek ayar yaparsın birdaha ellemessin :)

• Beğen
Tepkiler: Samet Yurt
Biz kafadan atarak yorum yapmıyoruz ben de 3500 sora sistem kullandım 8.000 Km boyunca sistem tabi ki çok kötü değil fakat bir süre sonra size yetmedigini anlıyorsunuz ayarı iyi yapılsa da bir süre sonra ayarı çabuk kaçıyor bu bir gerçek. Sora sistemden sonra ultegra 6700 e geçtim ve aradaki farkı o zaman anladım. Sora sistem yavaş ve bazen vites geçislerinde sorun yapabiliyor fakat ultegra bilgisayar gibi işliyor vites geçisini çoğu zaman hissetmiyorsunuz bile. Sora başlangıç için iyi bir sistem. Her sene düzenli bakımını yapar ve hatalı kullanmazsanız sizi çok rahat götürür. Ayrıca sizi hızlandıran vites sisteminizin ya da bisikletinizin üst donanıma sahip olması değil vücudunuzun üst seviye olmasıdır.

• Beğen
Tepkiler: serkan akta
düşünürsen 1550 liraya sedona 611 satıyorum bundan çok daha iyidir, pek kullanmadım sıfırdan farkı yok

Bisikletcim .com dan az önce sip verdim 999 lira almayanı artık döverler ilk yol bisikletim çok eleştiriliyor ama bir zamanlar 1500 liralara satılıyordu
gelince resimlerini paylaşırım

@serkan akta bisikletiniz hayırlı olsun. Bisikletiniz geldiğinde ilk izlenimi ve bisiklet resmini gönderebilir misiniz? Bende almayı düşünüyorum

@serkan akta 3 gün önce bizde kliksadan aldık 2014 kadrosunu 900 e geldi 1099 100 tl chip puan verdi birde 100 tl hediye çeki 900 e geldi benim mtb den sonra uçak geldi tabi,

ekleme : bisikletcim e baktım oda 2014 kadro.

@yaboga bisikletten memnunsunuz yani? Ben yeşil rengini hiç sevmedim. Siyahı nasıl acaba resmi varsa gönderenilir misiniz?

@serkan akta bisikletcim.com ile ilgili pek çok olumsuz yorum okumuştum. Umarım bi problem çıkmaz siparişinizde

@YatsıGöbek siyahı böle geldikten sonra gidon bandını söküp kolları yukarı aldık kullanım olarak şu an için tıkır tıkır çalışıyor gayet hızlı makine ben mtb kullanıyorum kardeşime aldık binince çok hoşuma gitti yaklaşık 100 km yaptık ve her türlü yola girdik köy yolları (soğuk asfalt) asfalt hafif mıcırlı bi sıkıntıf yaşamadık ama lastikleri pek iyi değil daha iyisi ile değişirse güzel olur.

https://www.bisikletforum.com/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fi.hizliresim.com%2FblqJ6m.jpg&hash=002c6c6e9df1728ddfc6ab70cf9a2359

• Beğen
Tepkiler: lealtad
bu bisiklet aynı degilmi dağ bisikleti yazıyor bende takip ediyorum xrs 040 ı
(link)

@tege yalnış yazmıştır kliksaya bi bakın derim ücretsiz kargo 100 tl chip puan artı hediye çeki 100 tl avantajlı olur.

@yaboga baktım hocam yeşil var 57 kadro onunda rengini pek sevmedim

yeşilin tüm boyları var şu an baktığımda fakat renk beğenmediyseniz o başka

@yaboga teşekkür ederim bilgi için.

Ürünün renkleri tasarımı hoşuma gitmediği için almayacağım. Triban 3 daha güzel gözüküyor. 2. El bişey bulamazsam mayıs ilk haftası alırım tribanı

Geri