bu arada arkadaşlar her ne kadar tavsiye etmeyeceğim bir satıcı olsa da erdoğanlarda euro 2.69 a sabitlenmiş ekim ayı boyunca. ha fiyatlar ne derece 2.69 euro üzerinden hesaplanmış bilmiyorum ama benim gözüme şu iki ayakkabı uygun geldi. diğer ürünlere göz gezdirmedim.
iki ayakkabı da giriş seviyesi ayakkabılar. xlcyi alsam mı almasam mı kararsız kaldım. yorumlar iyi yönde. karar veremedim henüz.
@Can Oksuz walla fiyat mantıklı gözüküyor. Bu arada geçen erdoğanlar da Rüzgarlık montlar indirime girmiş gittim. Bakarken patronun konuşmaları ve tarzı hoşuma gitmedi. Walla kaçtım almadan. Oğlu daha mantıklı birisiydi. Decathlon'a da gıcık oldum. Dolar avro inerken herşeye zam yaptı.
@amoush00 abi konuştuğumuz gibi. esnaf değiller. ne alacağını net olarak bilerek alırsan sorun yaşamazsın. amma muhallakta bişeyler varsa, parçanın işine yarayıp yaramayacağından emin değilsen işte o zaman sinema başlıyor. jant maceramı anlatmıştım sana.
bu arada ciddi ciddi tur bisikleti toplamaya hazırlanıyorum. güzel bi kadro denk getirirsem affetmicem
@Can Oksuz Bisiklet toplama işi artık bu işe iyicene sardırdığını gösterir. . Kolay gelsin kardeş! Bana sarf malzemesi yetiyor. Bir de o ise girersem eşimle papaz ötesi olurum. Ama ne istediğini bilen için en ideal çözüm toplamak gibi geliyor. Xrs040 gibi değiştir dur yapmaktansa. öte yandan daha pahalıya măl olmaz mı? Komponentler tek tek daha pahalı gibi?? Burada da başlık açıp aşamalarını göster derim.
@amoush00 şuan fikir aşamasındayım abi tam net değil kafamdaki şey. acele etmeyecem. toplamak tabiki biraz tuzluya gelicek ama şurasını değiştireyim burasını değiştireyim maliyetinden kurtulmuş olucam. Parçaları elden çıkarmaya çalışmaktan kurtulucam. bisikletin beğenmediğim bi parçası olmayacak. artı bi de bunun zevkli kısmı var toplaması
Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım. Bisikletimin performansından memnun değilim. Okuduğum kadarıyla herkes jant, gidon, gidon boğazı ve sele ve lastikleri değiltirmiş. Performans farkını rica etsem anlatır mısınız ? Ne derece değişti ?
@MehmetSFatih evet onda değişen çok .. optimal bir makina olabilmesi jant seti, gidon ve gidon boğazı değiştiriyorlar.. bu aralar güzel fiyatlar var.. sezon sonu .. 2015 te yanlızca gidon yeterli ..
@Can Oksuz
Geçen n11 de 2015 xrs 030 1900 tl di yalnız 51 ile 54 kadro vardı ellerinde. Buraya da link koymuştum. Yada ikinci el bu durumları giderilmiş olanlar vardı.
Arkadaşlar xrs040'ların üstündeki 32 telli profil jantlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Sadece görünüm amaçlı mı yoksa aerodinamik olarak avantajı varmı normal 24 telli ince profil jantlara göre, yorumlarınızı bekliyorum...
@uguryilmaz144
Walla aklın yolu birdir, sizce hangisi? Tabii ki, 24 telli ince profilli jant. Ağırlık ve aerodinamik yapısı daha iyi olan da.. Salcano bunu ucuzluk adına koymuştur.
@amoush00 Bencede sırf görüntü diye koymuşlar. Yoksa aerodinamik bir durum yok. Sağdan ya da bisikletin tam solundan rüzgar yedin mi düşecek gibi oluyorsun. Zaten hiçbir zamanda rüzgar bisikletin tam karşı yönünden vurmaz. O yüzden 24 telli ince profilli jant daima daha iyi ..
@Can Oksuz Bende aynı fikirdeyim . Karbon görüntüsüyle yapılmış. Ama yanından geçmeyen . Sürekli akord gerektiren. Zaten rulmanlı olmayan bir jant. yalnız ne yerdik jantları