Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

Hocam bu jantların(r500–1,rs 21–31vb..)fiyatları nedir acaba?

Scudo
@GoMMeS süper fiyat.. eğer bir de sıfırı içinse bu fiyat ama replika olmamasına dikkat edin.. zira 501 ler o fiyata .. hatta kullanılmış 501 ler.. ama sahibinden.com da bazı firmalar var. Piyasaya göre ucuz satıyorlar.. erdoğanlar bisiklete bir bakın. bazı markaların türkiye distribütörü. onda 501 ler için 364 tl gibi bir fiyat görmüştüm.. rs21 ler içinde 432 li bir fiyat hatırlıyorum..

@lealtad @oktayakgoz tayt, tıkırtılı ayakkabılar aynen bu işin şanı.. mtb sistem de bile ayakkabı normal giydiğiniz spor bir ayakkabı kadar esnemiyor.. Bir de kaller yere vurdukça yine bir tıkırtı söz konusu.. @lealtad a katılıyorum...

• Beğen
Tepkiler: lealtad ve GoMMeS
(link) güzel indirim.. !

• Beğen
Tepkiler: Can Oksuz
Güzel fiyat. Şimdi bisiklet alsam yine salcano alırdım.

Yani alınır. Sezon sonu temizliğine. Ben xrs 040 ın son halinden gayet memnunum yanlız Yokuşlarda bir büyük dişli istiyor bazen. :)

• Beğen
@Can Oksuz
Bunun için 2014 bir xrs 040 görmem lazım. Etrafımdaki hiç kimsede yok. Hatta sürdüğüm gruplar içerisinde tek Salcano süren adam durumunda oluyorum. Ama konuyu başından beri takip ettiğim için. Şunları biliyorum : ilk 2014 lerde bir önceki sora grup set vardı sonra ellerinde kadro kaldı sanırım onlara da 3500 sora koydular. Hatta bir arkadaş 2014 sipariş etti 2015 geldi gibi bir şey hatırlıyorum. Net bir bilgim yok. Ama dün sahibinden.com a baktım. İki tane güzel 105 setli xrs 010 diye model var. Biri 3400 istemiş biri 3750. Aslında 3400 isteyenin makina da güzel duruyor. Bu işe para olsa düşünülür. Ben su bisikletin hakkını bir vereyim. İleride bakarım. Satar mıyım? İçimden fazla mal göz çıkarmaz diye bir ses geliyor. :) Dur bakalım! Bu arada xrs 010 diye bir model bu seneki model listesinde yok. Eski bir model olmalı. Gruplarda bir 2014 xrs 040 a denk gelirsem bisikleti yakından incelerim mutlaka.

• Beğen
Ama sen ayna kol hakkında soru sormuşsun sanırım çap ve dişli sayısı aynı belki ağırlık ve tasarım farkı vardır..! ?? @Can Oksuz

• Beğen
@amoush00 abi valla ben de satmaya niyetlendim de sonradan içim elvermedi bi garip baktı bana bisiklet. dedim şimdi alan vurur kırbacı vurur kırbacı. vazgeçtim dursun kenarda :)

Benim bisikletin üzerinde sora 3500 set var. ağırlık tasarım farkı olacağını sanmıyorum da belki dişlilerde fark vardır diye şeyettim.

Bunun yanına ileride niyetim bir trek fx7.1 tur bisikleti almak. arkaya bi portbagaj, güzelinden çantalar falan :cool:
http://www.trekbikes.com/images/bikes/2010/xl/71fx_black.jpg

• Beğen
Tepkiler: amoush00
@Can Oksuz
Böyle birşeye girersem, mtb ye dişsiz lastik. Port bagaj delikleri hazır zaten kadroda. Ama zaman ve para meselesi.

• Beğen
@amoush00 28 jant olması lazım abi ben 26ya karşıyım :) aslında şu hoprider 300 decathlondaki hoşuma gitti. Bizim arkadaşa alıcaz galiba bakalım bugün gidicez görmeye :)

Jant ihtiyacı olanlar için iyi fırsat. Ben r501 leri 389 tl den almıştım ilkbaharda.

@Can Oksuz ilan normalde uygun ama delta da bu ay sonuna kadar rs21 457 tl.

edit arkadaş lastikte veriyor yanında. sui zan etmeyeyim, baya uygun

Ben kullanılmamış ikinci el mavic aksium one modelini forumdan 500TL ye aldım. Gayet memnunum. Forumu araştırmak iyi olur.

arkadaşlar n11 de bisiklet sepeti adlı satıcı rs21 ve rs11 leri 325 liradan sattı. rs010 ise 285 liradan sattı. çok pis kaçırdım ben

arkadaşlar shimano r078 ayakkabıyı nasıl bilirsiniz? şu an evans cycles da kargo dahil 50€ ya denk geliyor. kargo 10€

Geri