@Can Oksuz fiyatın uygunluğu derken hangi bantta yakalarsam alayım? @amoush00 sizde r501ler vardı değil mi? Kıyas olarak bunlar daha mı iyi? Yoksa rs21 mi?
@oktayakgoz MTB pedaller biraz ağır. Bende mp520 var. 500gr civarı geliyor. Ama yürümenin daha kolay olduğu doğru. Yalnız zamanla bu yol bisikleti keşke yol bisikleti pedalı alsaydım diyesim geliyor.
Ben de ayni düşüncelerle MTB pedalı aldım. Pahalıya kaçmamanı tavsiye ederim. MP520 ile shimano 065 di galiba. İkisi ni mahalledeki bisikletci 250ye veriyordu. 175 ayakkabı 75 pedal. Ben biraz daha pahalı bir model aldım. Su an gerek yokmuş diyorum.
@lealtad hocam sen zamanında rs10 kullanmıştın değil mi? ona kıyasla rs21 hakkında yorum yapabilir misin? ya da rs11 mi almalıyım? 85 kiloyum, tel sayısı tercihi mi etkiler mi?
puskuruk 16 Eylül gecesi aynı ikilemi bende çok yaşadım gittim geldim ve xrs 40 ile okuduğum bazı olumsuz yorumlar sonucu 17 eylül de gidip triban 520 aldım .Çok memnunum tavsiye ederim
@GoMMeS 200 km kadar kullandım. 501'in bi tık üstü denebilir. Bence 501 falan al. Yani 21 iyi güzel de bisiklete fazla. İyi kullanmak için gereğinden fazlasını almaya gerek yon bence
@GoMMeS
20 ön 24 arka .. Belirli bir hesap yapmışlardır. Az tel vardır ama mukavemeti yüksektir. Hafifletmek adına olmuştur. R501 ler sağlamlığı ile ünlü bu arada. Malum Türkiye yolları hep kaymak asfalt değil. Erdoğanlar da sıfır 501 ler 365 tl di. RS 21 ler daha çok giriş seviyesi yarış seti gibi. Sen bilirsin. Bu işler değişik. Almayacağım dersin. Bir bakmışsın elinde eve doğru gidiyorsun.
@amoush00 85 kilo çok bir kilo değil hocam neden tedirgin oluyorsunuz ki . 100 kilo falan olsanız neyse de. bütçenizi sarsmıyorsa iyi bişey alın en kötü ihtimal r500 alın. ya da r500 alıp kalan bütçeyi başka parçalara yatırabilirsiniz de. 85 kilo hiç bi şekilde sıkıntı yaratacak bi kilo değil.
@GoMMeS hocam ben rs31 kullanıyorum, rs21 den tek farkı jant profil kalınlığı sanırım, göbekler aynı. ben olsam delta dan rs21 leri alırdım. telleri yassı. tel az ama sağlamdır heralde. rs21 sizi maddi yönden zorlayacaksa r501 de alabilirsin. hepsi de iş görür sonuçta. benim şimdiki aklım olsa çok pahalı şeyler almazdım, orjinal shimano ların en ucuzları bile benim işimi fazlasıyla görüyor çünkü