Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

@amoush00 abi yanlis olduvya. 2014 jantlara iyi olmuyor ugrassan belki olur ama sikinti. 2015 jantlar farkli onlarda soeun yok dedigin gibia

Scudo
@oktayakgoz
Çok bir sıkıntı yok aslında kullanılır mı? Evet.Ama R501 daha akıcı. .

Eymir Gölü, ODTÜ Ankara .. En gözde bisiklet sürme mekanlarından. http://images.tapatalk-cdn.com/15/09/18/5740a340548e842a8e107a1311cef111.jpg

@oktayakgoz Beğeni dikkatin için.. O boğaz bilerek öyle kırk bir yaşındaki delikanlının bel sağlığı için Delta bisiklet'ten gidonu taktırdığım çocuk tavsiye etti ve öyle yaptık.. ;)

hmmm. peki belde bir rahatsızlık var mı ? 41 yaşın bence önemi yok. şayet bel bölgen yeteri kadar güçlüyse sorun olacağını sanmam. söylediklerinden anladığım kadarıyla kondisyonunda iyi. Böyle devam edersen 70 yaşında da bisiklet sürersin. o zaman bile bence senin bel problem olmayacak. Allahın izni ile tabi

@oktayakgoz
Ya ben çok hızlı kilo verince sırt ağrısı Peydah oldu. Yol bisikletinde eğilmek te biraz etkiledi sanırım. Alıştım bu açıya. Değiştirilebilir ama böyle devam edeceğim gibi.

• Beğen
Tepkiler: oktayakgoz
Arkadaşlar gidon değişimi amacıyla gidon sargısını söktüm.STI kolun eteğini yukarı kaldırdım , ancak gevşetecek biryer bulamadım.

Nasıl sökülüyor bu STI kollar ?

@erginsak gevşetme için ayar vidası yukarda. Yukardan lastiği sıyır. Dış kısımda 6 alyan olması lazımdı.

• Beğen
Tepkiler: amoush00
Kolun lastiğini yukari kaldiriyoruz üst tarafda alyan vida ile gevsetiyoruz.Doğru mu anladim ?

Fren kolunun yaninda bir oyuntu gibi bir sey varoradan sokacaksin alyani. Alyan da 5 numara olmasi lazim

Kolu tam olarak sök. İcerideki lastigi guzelce yerlestir bir sekilde olcu al. Tam olarak nere taktiginla ilgili sonrasinda kolu takip sabitlersin.

• Beğen
Tepkiler: erginsak
@erginsak hayır lastiği yukarı kaldırmıcan yukardan aşağı sıyıracan. Direk alyan sokarada sökebilirsin ayrıca ama uzun alyan gerekir..

• Beğen
Tepkiler: erginsak
Merhabalar,acil bir sorum olacak;2015 lerde arka tekerleği sökmek için gereken anahtar numarası kaçtır acaba?

@amoush00
Hocam sökmek için yanımızda taşıyabileceğimiz ufak bir anahtar var mıdır acaba ? Nerden bulunur

Onu bilmiyorum işte. Bauhaus'dan almıştım ben. 2 liraya felan.. Arka cebe veya sele çantasına sokuşturacaksın. Qr yapmayı bilenler var. Öyle yaptır kurtul bence. Bir kere yaptırırsın biter gider. Her defasında uğraşmassın. @ahmtayd

@amoush00
Anladım. Qr ye nasıl çevriliyor bilginiz var mı ?
Yol arkadaşım kullanıyor sizin bisikletten arka teker patlarsa büyük sıkıntı. Yanımızda taşımıyoruz çünkü

BEN ozceylan bisikletten milli qr set olarak aldim taktim. Gayet iyi oldu.

Yol bisikletinden sogmaya basladim arkadas.Lastik patlamalari beni delirtmeye basladi.Delirten asil nokta; lastigi cikartil takmayi becerememem.Videolari izliyorum adamlar takir takir söküp takiyor.Benim ise göbeğim catliyor dis lastigi sokup takana ve ic lastigi yerlestirene kadar.hatta ic lastigi nasil yerlestirebilecegimi bile bilmiyorum desem daha dogru heralde.cildirmak uzereyim.bisikleti satcam bu gidisle . Siz nasil ic lastik degistiriyosunuz ? Cok zorlaniomusunjz benim gibi ?

Geri