Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

@Yunus M.
Benim 030 umun olduğunu kim söyledi ki? Ben de 040 kullanıcısıyım. Benim beyaz mavi model. Geçen atmıştım foto ama sizin için bir daha koyayım en son halini. http://images.tapatalk-cdn.com/15/09/17/4a28643183dc712a4aa329945ce1d7b2.jpg ahanda bu benim makina. R501 jant seti almıştım bir de gidon değiştirdim. Hepsi o kadar. Gerisi ilk hali ile biniyorum.

• Beğen
Tepkiler: Yunus M.
Scudo
@Isabado
Bence hepsinde aynı kadro tasarımı var. Bunda renklerin uyumu ve parçadan parçaya geçiş güzel olmuş. Belli bir süre sonra göz alışıyor ve seviyorsunuz bisikletinizi. Walla grup sürüşlerinde de o Cube lar Trek ler corretec ler, hiçbiri umurumda değil. Bacak gücü ve kondisyon olay. Ama Sora setin dişli oranıyla son hızda bir limit var. 72 km/h dan yukarı göremedim henüz. . 50 ila 60 km arası hızlara kolay çıkıyorum. Gerisi için uzun yokuş aşağı yer lazım orada bile son dişli de çeviriyorum. Aero yatıyorum. Yok arkadaş limitli kalıyor.

@amoush00 hocam benden size bi öneri diyelim. Selenizi biraz öne alıp, gidonunuzu aşağı indirmeyi ve boğazı ters çevirmeyi düşündünüz mü hiç? Bisikletiniz çok güzel görünüyor, öyle daha da güzel görünecektir. Ama seleniz gerçekten geride. Madem spd kullanıyorsunuz ayarlaması basit. Pedallar yere paralel iken diz kapağından yere dik bir çizgi çizdiğinizde kallerin olduğu yerden geçmesi gerek. Tabi bunlar ayarlanmadığını varsayarak konuştuğum şeyler.

• Beğen
Tepkiler: amoush00
görücü usulü evlilik gibi bu bisiklet işi de. başlarda ısınamıyorsun ama sonradan vakit geçirince sevmeye başlıyorsun. kattetiğin yollarda senin yanında olan birtek o bisiklet var çünkü. satılığa çıkardım ama satılmazsa kullanmayı düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: amoush00
Arkadaşlar , 2014 salcano xrs 040 ' ın orijinal jantlarına 48 mm iç lastik olur mu ? sizler kaç kullanıyosunuz ?

@Ahmet Onur Çakmak Sağolun önerileriniz için.. Yok hiç bir ayarlama yapmadım bisikletime .. Kilitli pedal aldıktan sonra.. Herşeyi ortaladım ayakkabıda öyle biniyorum.. Denerim aslında o sele demirindeki santim çizgilerinin felan tabii ki bu işlere yaradığını biliyorum. Aslında iyi bir bike fit yaptırmalı da kimsede yok bu olay..

@oktayakgoz
48 mm olanının cıftı 10 tl decathlonda. Fakat bide 80 mm si var decatlonda , tanesi 20 TL. Maxxsis marka 60 mm lik olanı erdoğanlar bisiklette 25 TL , fiyat biraz tuzlu geldi :/ Önereceğiniz daha hesaplı bi iç lastik var mı ? :/

@erekarteks ben decathlonda satılan çifti 10 tl olandan daha hesaplısına rastlamadım.. Direkt onlardan alıp kullanıyorum... Sorun yok.. ! :harika:

@erekarteks Biraz arkadan bastırınca 48'likler uyuyor. Zaten bi kere pompa uç kısmından bağlanınca şişene kadar salmazsın sorun olmaz;)

• Beğen
Tepkiler: erekarteks
@lealtad Hava basarken sıkıntı çıkarmıyo değil mi ? Hatta fotoğraflasan 48 mm lik takılmış o jantı muazzam olur.

@amoush00 bende iki tane 10 tl lik decathlonda satilanlardan. Pompa ile hava basamiyorsun onda.

Ozceylan bisikletde 60 mm lik olan 10 tl. Ben genelde buradan alis veris yapiyorum. Ertesi gun ekimde oluyor

@erekarteks ben 2015 xrs orjinal jantlarıyla decathlondan aldığım 48 likleri kullanıyorum. sıkıntı yok.

@erekarteks
Siz geniş profil jant mı, kullanıyorsunuz? Bir fikrim yok hangisi olur ama piyasada Decathlonun sattığı lastiklere diğer satıcılar ''nası yani!!??'' Diyor.. 2014 ler geniş profildi doğru.

@oktayakgoz
Yoo gayette basıyorsun.. no problem adamım.. hem el pompası hem ayaklı pompa.. pompa ağzının uyumu önemli. . Preasta ve schander uyumlu diyor ya. Zefal'in el pompası, bir de doğal bisikletten aldığım ayak pompası sıkıntı yapmadı şimdiye kadar.

@erekarteks fotoğraf şuan yok. Lakin ben zamanında kullandım, zefal mini pompa ile de hava basabiliyordum ayaklı ile de. Hala kullanan arkadaşlarımda var hatta. Sadece biraz daha zahmetli. Normalde 3 dakika ise lastiği şişirme işlemi 4 dakika sürüyor belki tek sorun o;)

Geri