Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

@Isabado ilk sürüş yarın sabah, biraz kilometre yaptıktan sonra yorumlarım:harika: Ağırlık çok ciddi derecede fark etti.
Sadece orjinal arka janttan hafif komple jant seti:)

@Angel espri olsun diye yazmıştım, umarım yanlış anlamadınız :) Ben de dağ bisikleti ile başlayıp 29er alıp, yola geçtim ama 29er da duruyor. En güzel çözüm o gibi:D

• Beğen
Tepkiler: amoush00 ve Turan
Scudo
@Angel Benim de mtb bem duruyor. Dönüşümlü olarak biniyorum. Bir grubumuz var. Orası ağırlıklı mtb. Yol bisikletini öyle herkes sürmüyor. Ona ayrı gruplarla çıkıyorum. Bazen solo takılıyorum. Ama bu kadar emek çaba harcadıktan sonra binerim daha çok. Sizinki eğer öyle atıl duracaksa tabii siz bilirsiniz. Hatta yol bisikletine biniş oranım mtb nin 4 katı. Mtb ile en fazla 35 km yol giderken, yol ile 100 km lik 4 saatlik sürüşler yapıyorum. Tabii zaman ve maddi durum meselesidir anlarım sizi. Zira yol bisikletine geçtim geçeli her ay ufak ta olsa bisiklet ile ilgili birşey alıyorum. Mtb de yoktu böyle bir durum.

@Isabado hocam sabah 30km civarı bir sürüş yaptım.
Henüz tüm izlenimlerimi edinemedim ama şu kadarını söyleyebilirim, yeni bisiklet almış kadar oldum:D
Akıcılık ciddi derecede iyi, bisiklet akıyor.
Sprint isteklerine çok daha hızlı yanıt alabiliyorum, daha kolay hızlanıyorum.
Yokuş ve tırmanışlar için henüz gözlem yapmadım, onu da aktarırım ilerleyen zamanlarda.

• Beğen
Tepkiler: Turan
@VeyselKobal Çok güzel durmuş maaşallah. Kazasız belasız :)

• Beğen
Tepkiler: V.K.
@amoush00 hergün bisiklet süren birisiyim. ama yol bisikletiyle çıkmak için spd ayakkabı,tayt, forma giymek gerekiyor. çok zamanımı alıyor. ışıklarda taytla durmaktan da utanıyorum. dağ bisikletine binmek için şort ve tişört yeterli.
şu ayakkabıdan da aldım mı okula,çarşıya giderken kitli pedalın nimetlerinden yararlanırım:)

https://static.bike-components.de/cache/Shimano-SH-MT34-MTB-Touring-Schuhe-schwarz-41-9b9ff0e902fd9cebe5c590d3beed182e.jpeg

• Beğen
Tepkiler: amoush00
@Angel O da doğru..! :) Hayırlısı olsun.. Herkes kendi doğrusunu yaşar. SPD pedal eminim fark yaratacaktır. Ben taytı giyiyorum, hatta o vaziyette AVM de bile geziyor.. Cafe lerde oturuyorum.. Hanım kızıyor bana.. :)) Oran buran gözüküyor diye.. Evde roller değişti.. Bugün arkadaşla İncek'in köylerine dalacağız inşallah..!

@VeyselKobal üst sınıf bir jant seti zaten. ben bisikletin kendi setinden şuankine geçtiğimde nasıl bir fark hissetmiştim anlatamam. sanki bisiklet kendiliğinden hızlanıyormuş gibi geliyordu.:) o yüzden zondanın performansı şu an hayal bile edemiyorum. aldığın zevk 3-4 kat artmıştır gibime geliyor.direk değiştirsen bu kadar tatmin olmazdın ama bence. kötüyü görmek lazım ki iyi daha iyi gelsin. :D hayırlı olsun tekrar.:harika:

@Angel jantlar iyi güzelde bide gidon değişse çok iyi olacak:harika:

fsa gidona uygun fiyatıda uygun boğaz ne tavsiye edersiniz.

bırde sayaç almak istiyorum. Kadanslı olmalı mı sizce

@lealtad üst vücudum biraz uzun olduğu için gidona erişmede sıkıntı yok. frenleri yukarı alacaktım, gidon bezinin yapışkanı tek seferlik sanırım onun için ellemedim. parayı janta lastiğe bastım gidonu 2. plana attım

yol bisikleti hevesim de kalmadı artık. yüksek kadansla bacaklarım daha iyi gelişir diye düşündüm ama keramet bisikletin geometrisinde değil kitli pedaldaymış

@oktayakgoz maddiyat meselesi hocam. olursa iyi olur ama fiyatlar yüksek. ne kadar çok bilgi verirse o kadar iyi sonuçta. ama uzar da gider o kadanstır nabızdır vs. vs. diye. siz kendinize uygun olanı alın bence:harika:

@Isabado maddiyat açısından sorun yok. Allaha şükür. Fakat mantıklı hareket etme açısından sordum. Kadanslı olursa diz sağlığımı koruma açısından faydalı olurmu acaba.

kullanıyorsanız kablolumu kablosuz mu tercih etmek gerek. Kablosuzlarda iletişim problemi oluyormuş.

@Angel Gidonun geometrisi bozuk. Özellikle tırmanışlarda etkiliyor. Kilitli pedal elbette iyi. Lakin kilitle pedal herkes de aynı etkiyi yaratıyor. Yani Kilitli pedal kişilere + %50-60 performans sağlıyor lakin bu senin kondüsyonun artıyor demek değil. Sadece teknik bi kazanç Gerekli düzen ve istikrar ile antrenman yapmazsan olduğun yerde sayarsın;)

@oktayakgoz ben btwin count 8 kullanıyorum. şu ana kadar bağlantıda kopma yaşamadım. eğer gece değil de gündüz antrenmana çıkan biriyseniz tavsiye ederim. çünkü aydınlatması yok. :)

@lealtad diz kapak ve üst bacak daha iyi çalışıyo spd yle. zorlama konusunda sıkıntı yok o evreleri çoktan geçtim. geçen hafta 120 km yi 30ortalamayla bitirdim

gidonu hep üstten tutuyorum, sadece fren sıkarken ve sprint te alttan tutuyorum

http://www.backcountry.com/wp-content/uploads/2014/01/3Y0A0679.jpg

@Angel sürüş tarzı ve yönlendiğin alana göre değişir tutuş şekli. Daha çok sıkı ve doğru antrenman gerekli hepimiz için gerisi boş

• Beğen
Tepkiler: Turan
Geri