Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

@Osm-Boss çıkmasını bekleyeceksin yapacak birşey yok.. o zamana kadar uzun taytlarla takılacaksın..

• Beğen
Tepkiler: Osm-Boss
Scudo
@lealtad
dostum 3400 ile 3500 arasındaki fark nedir peki?

@Kuzey Ege tam emin değilim lakin 3400'de double tap yok sanırım lakin 3500'de var. Onu es geçersek etki-tepkisi ve refleksleri daha hızlı. .

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
@amoush00 hiç dokunmasam daha iyi gibi geliyor şu an çünkü uygun bir kelimeyle anlatmak istersem 'yemiyor' :D

• Beğen
Tepkiler: amoush00
arkadaşlar lastiklerin basıncını kaç olarak ayarlıyım? 1.73 boy 73 kilo. Lastiklerin üzerinde yazan değer üzerinde ben yokken ki değerler değil mi ? :) ben ne kadarlık basınç yaratıyorumdur, birde ön arka farklıdır herhalde ağırlık merkezi arkaya yakın sonuçta, bilgi verirseniz çok sevinirim :)

İhtiyacı olan arkadaşlar için triban 5 orijinal jantları var elimde. Gayet güzel akıcı ve hafif ürün;)

ben de 2015 040 sora adım,bugün kurdurdum,ilk sürüşümü yaptım .60 km tayt olmadan sürebildim:) yakında daha detaylı bilgiler ve fotolarla daha açıklayıcı bir yazı paylaşırım,sorularınızı da elimden geldiğince cevaplarım:)

2014 model sora040 satıyorum sıfır 3 km binildi binilmedi. faturası var 2 aylık 1000tl

1350 ye aldım ihtiyaçtan satılık

(link)

@x-rayted bende 2 aydır SPD kullanıyorum gerçekten performancı artıyor çukurlardada ayağa Kalkıp hafif zıpladığımızda jantlarıda çukurlardan korumaya yardımcı oluyor.

• Beğen
Tepkiler: x-rayted
spd ve kal olmadan bunny hop yapılabilir mi? uğraşıyorum ama arka tekeri kaldıramadım bir türlü.

• Beğen
Tepkiler: Mondschein
@Isabado
Bence zor. Yerçekimine nasıl karşı kuvvet uygulayacak sınız? Bir Usta yol bisikletine dağ bisikleti pedalı tak gibi birşey söyledi. Çift taraflı olanlardan. Acemi sürücülere daha iyi olacağını söyledi. Siz ne düşünüyorsunuz, bu durum hakkında?

@amoush00 mtb pedalı derken mtb nin çift taraflı spdlerini söylüyorsanız mantıklı. hem çift taraflı olması takarken kolaylık sağlar hem de onların ayakkabılarında yol spd ayakkabilarındaki gibi rahatsız edici topuk yok pek. günlük hayatta gezerken tozarken de kullanılabilecek şeyler. yol ayakkabısı gibi dışarıdan bakınca antrenman ayakkabısı olduğu kesin anlaşılan şeyler değil. forumda kullanan kişiler vardı. biraz araştırırsan belki benim anlattığımdan daha doyurucu açıklamalar bulabilirsin hocam :)
ama sürüş sırasında spd sl lerin mtb pedallarına göre daha rahat olduğunu okumuştum. onu da ekleyeyim bi kenara.

@Isabodo Belki verdiğiniz Torku pedaldan aynakol aktarma verimi farklıdır.

• Beğen
Tepkiler: Turan
arkadaşlar bisikletimi satıyorum, yaklaşık 400 km kullandım. bisikletin üstünde rs31 jant seti var, arka lastik conti 4000sII. 1550tl.

@VeyselKobal hayırlı olsun. bende memnunum ama dağ bisikletine geçiş yapacağım. dağ bisikletiyle her akşam enerjimi atıyordum ama yol bisikleti sadece asfalt için. amacıma uygun olmadığını anladım

Geri