@oktayakgoz Bence de, sence..! Belki meraktan bir kere deneriz.. Kökü bizde nasıl olsa .. Yanlız @lealtad ın dediği gibi kedilerin bıyığı misali kılın denge hissini arttırdığı gerçeğini test etsem mi? Diye düşünüyorum.. Ama bizde durum tersine çalışıyor gibi..
Denge menge boşverin. Orman gibi bacak çok çok çok çirkin duruyor. Onun için kesmek lazım
Hele benim gibi tak takım forma tayt ayakkabı çorap iel çıkıyorsan traşlamak şart da işte yapamıyoruz bir türlü.
Seneye kısmetse
@x-rayted bence erkek de kılsız bacak çok çirkin. Kadın değiliz ki dımdızlak bacak. Gerçi Kadınlara sormak lazım erkek de kıllı bacak mı kılsız bacak mı diye
@oktayakgoz abi kadınlara niye soruyosunuz kendi hoşuna gidiyosa yapın gitmiyosa boşverin. Kendi vücudumuzu bile başkalarına göre şekillendireceksek işimiz var
@lealtad madem oltaya sen takildin sorayim o zaman. Yeni bir bisiklet topluyorum. Sora set nasildir? Vites gecisleri iyi midir? Hafif midir? Kullananlar memnun mu? Tiagra 105 falan onerme onlari almaya butce yok!
Simdiden tesekkurler kardes...
@Kuzey Ege 3400'e bulaşma. 3500 ince ayar ile gayet iyidir. Sadece biraz daha çabuk ayar bozar bi 105 ve tiagra'ya göre. Çabuk dediysem düzgün kullanımda gene bi 2-3 bin rahat gider. Sonra kısa bi limit ayarı ile aynen bi 2-3 bin daha Giriş seviyesi için iyi bi settir