Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@VeyselKobal Bu yaz geçti ama bi daha ki sezon kısa giymeye başladığım andan itibaren bende keseceğim..

• Beğen
Tepkiler: V.K.
@x-rayted kişiye göre değişir. Ben tıraş etmem. Edenede bir şey demem ama bence kesme kesince ne olacak

Ben çok kafaya takmıyorum. Olsada olur olmasa da! Bir de onunla uğraşamam. :)

Yapana da, yapmayana da saygı duymak lazım.
Bu iş de forma ve tayt giymek gibi...
Yapmasanız da elbet olur ama yaptığınızda olumlu katkısını kesinlikle görüyorsunuz.

Ben de "acabalar ve yapsam mı" sorularından sonra karar verdim buna, tavsiye ediyorum.
Hiç bir etkisi yoksa bile, daha iyi hissettirdiği kesin!

@lealtad @amoush00 @oktayakgoz @x-rayted

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@VeyselKobal konuyla alakalı cyclist'de ki makaleyi okumuştum. Bi paragrafta özellikle üzerinde durulan nokta kaza sonrası pansuman, masaj gibi etkilerden çok hassasiyet artışı ve rüzgarı hissediş arttığından hakimiyeti arttıyormuş bisiklet de

• Beğen
Tepkiler: amoush00 ve V.K.
@kasapogluu
Bende 2014 modeli var. 1 haftadır kullanıyorum gayet memnunum.Amma velakin alınca bi gidon ve gidon boynunu değiştirseniz daha rahat edersiniz.Çok rahatsızlar . Ayrıca iç lastik koruyucu bant ve dış lastik değişirse şiir gibi bir bisikletiniz olur.dediklerim en fazla 300 tl masraf... Ama anlattıklarım 2014 model için tabi :) iiy forumlar.

Hocam 2015 040 'ın siparişini verdim.Elime ulaşınca ilk yapmam gerekenler ve değiştirmemi tavsiye ettiğiniz ilk parçalar nelerdir?

@THE DAME hayırlı olsun. 2015 te sanırım çok kronik bir problem yok. arkadaşlar gidonu değiştirdiler. gerisi için fena değil deniyor. gidonun ergonomik bir sıkıntısı var mı bilmiyorum ama.

@Isabado
Teşekkür ederim,jantları ve selesi için ne dersiniz acaba?

@THE DAME en iyisi önce bisikletin gelince dene ardından sana sıkıntı veren parçaları değiştir. ben öyle yaptım. çünkü mesela bazı arkadaşlar 2014'ün jant ve lastiklerinden çok memnun ama bazısı da bıkkınlık derecesinde şikayetçi. beklenti meselesi yani. kullanmadan değiştirince iş biraz alışveriş çılgınlığına dönüyor. bakarsın gelen bisiklet senin beklentilerini karşılar değiştirmeye ihtiyaç duymazsın bile.

arkadaşlar merhaba bende mtb ciyim fakat yola geçmeyi düşünüyorum. 1 yıllık 29 mtb mi(bianchi afx 8029) deore arka aktarıcı-acera ön aktarıcı ve deore lx aynakol benimkiler..

(link)

linkteki bisikletle takas etmelimiyim yardımcı olabilir misiniz ?

@x-rayted Ayakkabınız sanırsam shimano r-064 nasıl memnunmusunuz genel olarak tabanının sertliği olsun havalandırmaları olsun.Genel bi değerlendirme istiyorum yani :)

@lealtad
Bak bu ilginç..! Hımm..! Ben sakalımı kesmeye üşenirken şimdi bacak traşı yaparasam..! Eşim şüphelenir mi, bu durumdan..!? :)

merhabalar,

Mtb den yol bisikletine geçtim ilk tercihim xrs040 2014 fakat almak istediğim kadro boyu olmadığı için 54 almak zorunda kaldım gidonu yukarıdan tutunca sıkıntı olmuyor da fren sıkmak istediğimde çok eğilmek zorunda kalıyorum kontrol de zorlaşıyor gidonu geri çekme ihtimalim var mı gidon boğazı filan kullanarak,
yardımcı olur musunuz?

@ahmetkya
Yok.. R065 decathlondan aldım. Kutusuz 5 taksit 180 tl. Daha önce yol ayakkabısı kullanmadigim için değerlendirme yapamayacağım. Decathlon varsa çevrenizde deneyebilirsiniz.

boğazı kısaltabilirsin. ben gidon değişiminde 2 cm kısalttım gidon boğazını. ama bisiklete hakimiyet azalıyor onu farkettim. uzun gidon boğazıyla gidona daha iyi hakim olabiliniyor gibime geldi.

Geri