Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

@İhsnn_zyvl Öncelikle bi yol bisikleti bu ve fazla zorlayamazsın. Dayanıklı değil denemez ama 1.500 liralık jant setide alsan yol jantları darbelere dayanıksızdır. Çünkü hafifletilirler ve bu da mtb gibi darbe koruması olmadığı anlamına gelir. Kisaca kibar kullanacaksan sorun olmaz. Ama asla zannedildiği kadar narin de değildirler;) Ayrıca 1.100 liraya jantları, gidonu, boğazı vs.. geliştirilmiş 040 satıyorum ilgilenirsen özelden yazabilirsin..

@enes özdemir 1 buçuk hafta önce 2 set sattım. Biri benimki biri bi arkadaşın setiydi. Biraz erken yazaydın ayarlardık;) Ama bi tanıdık da daha var 040. Ne kadar vereceksin bi teklif verirsin bende ona durumu anlatırım. Tamam derse belki satar:harika:

Scudo
sıfır gibi benim jant.
100liraya satıyorum kargo alıcıdan şeklinde

Bende satabilirim jantlari. On arka tertemiz. 125 100 e satmissa ben 200 e ikisini verebilirim. Ic lastikleride verebilirim yaninda. Her ic lastik sibopu uymaz buna cunku. Arkada iki yama var on tertemiz. Jantlarda temiz jantlardan dolayi patlak olmadi hic.

@erekarteks bugun bende farkettim. Bu ladtikleri kimse begenmiyor ama cok guzeller bence. Almak istesek satarlarmi acaba yada fiyatini bilen varmi. Bu ladtikleri ben yaz kis kullanirim.

• Beğen
Tepkiler: erekarteks
@zahiddd61 performans meselesi. Sadece bazen yetmiyo ve yükseltmek gerekiyor;)

@zahiddd61 valla ben her seyiyke bisikletini begeniyorum. Tek eksigi gidon compact olsa daha iyi olur olmasada olur. 80 tl ye compact fsa var gerekli mi diye dusunuyorum. Anla yani gidon bile bence cok sorun degil. Jantlarla alakali sikintim yok fakat 200 tl ederse satilabilir. Yoksa oda kalsin. Lastiklere guvenemiyordum ama islak kuru aslinda gayet iyi. Bi arkafas daha iyi deyince iyice emin oldum.sagnak Yagmurlu havada bahcekoyden sariyere indim frenler biraz sikinti oldu lastiklerden hic problem yasamadim. Ogrenci degilim param var ama hic bir parcasini degistirmeye kiyamiyorum. Aldigimdan beri orjinal kullaniyorum.

Ben de bisikletimi satıcam sanırım. İstanbula yerleşme planım var aysonu. Bir süre çok yoğun bir tempo olucak. Bisiklete vakit ayıramayacağım muhtemelen. Kenarda durmasını istemiyorum.

şu gidonu sipariş vereyim diyorum artık herkes gidonu değiştirmemi söylüyor :)

bi arkadaş dedayı önermişti

(link)

(link)

şimdi biri 200 tl biri 70 tl, aradaki 130 tl lik farkı ne oluşturuyor :)

@mzerenoglu sanırım 17 gram :D ayrıca biri 6061 aluminyum diğeri 7005 arada dayanıklılık farkı olabilir ufak. Ben rhm02 yi kullanıyorum çok güzel Gidon tavsiye ederim.

Bu arada arkadaşlar bizim bisikletin orjinal jantları maksimum kaç mm lik dış lastik alıyor onu nereden öğrenebilirim? Bazı planlarım var da jantlarla alakalı

@Isabado hocam gidonu değiştirince farklılığı ne ölçüde hissettiniz :) değişik bi soru oldu ama aldığım ilk yol bisikleti olduğu için ben şuan bi sorun yaşamadım bileklermde falan

@mzerenoglu alt taraftan tutunca bileklerine üst tarafı gidonun üstüne çarpıyordu. Dokununca da ağrıya sebep oluyor. Uzun süre kullanımda kas ezilmesi problemi ortaya çıkabiliyor sanırım. Yeni gidonun hiçbir sıkıntısı yok çok rahat. Ayrıca yaklaşık 500-600 gram da hafifletmek var ama önceki yazdığım ağırlığa göre kat kat daha önemli

• Beğen
Tepkiler: mzerenoglu
@Isabado son bi soru sorayım o zaman başınızı daha ağrıtmadan, bu gidon un uzunluğu önemli mi 42,44,46 cm seçenekleri var?

@mzerenoglu omuz genişliğine göre.omuz başından diğer başa kaç Cm çıkıyorsa o almanız gerekendi sanırım. Farklı bir hesabı da olabilir. Ölçün tutuyorsa dediğim gibidir sapma varsa baska bi hesap araştırın :D

• Beğen
Tepkiler: Furkannn
Arkadaşlar arada kaynamasın da bir kere daha sorayım. Bizim bisikletin orjinal jantları kaç mmlik lastik alıyor en Son? Ve hesabı nedir neye göre bakılır? Elimdeki Çelik kadro için belki janta yeni göbek ördürebilirim cevaba göre

Edit: bu sabah yolda 35 km hızla giderken sırtıma eliyle vurup gülüp geçen arkadaş, ışıklarda yakaladım ama beş saniyede asıl söylemem gereken şeyi söylemeyi unuttum. İnsan değilsin. Allah'ın sığırı. Bugün o olaydan sonra dedim keşke şu matara kafesi yerlerinden birine bir haydar koyabilsek. O kadar laf söylemek yerine elemanın kafaya bitane sallamak isterdim.

• Beğen
Tepkiler: amoush00
Geri