Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

@ziyaozan
hocam benim kadro şekli olarak 2014 daha çok hoşuma gidiyor 2015te kadronun altının kalın olması pek hoş değil sanki.
ikisi arasından normalde beyaz favori rengim olmasına rağmen siyah diyorum. çok küçük bir ayrıntı fakat marka yazısının yanındaki mavi tonu güzel bi ton değil sanırım. kırmızı siyah renkleri gözümde hep ayrı bi uyumlu olmustur:)

• Beğen
Tepkiler: ziyaozan
Scudo
@ajajya kardeşim hayırlı olsun bisikletin Gül'e Gül'e kullan.bende bugün gidon ve boğazı aldım komplet set Pro markası resim çekip gönderecem. Scott marka bisikletlerin Üzerindeki original gidon Pro tavsiye ederim çok kaliteli ve hafif.salcanonun Üzerindeki gidon ve boğazı Demir :confused:aleminyum bisiklete Demir gidonmu takılır be hey insafsızlar

• Beğen
Tepkiler: Antecurs ve ajajya
@ziyaozan
Kırmızı bence. Beyaz triban3 e benziyo

Siyah kırmızı renkler daha iyi fikrimce salcano yazısı altında mavi renk görünce siyah kırmızı lastikler daha uyumsuz görünüyor beyaz kadroda

@ziyaozan

Bence kırmızı. Renk ve kirlenme olarak..

Ben de kırmızı derim. Siyah Kırmızı daha bir temiz durur. Evvelki Beyaz renkti, hem çok kir gösteriyordu hem de soluk durmaya başladı zamanla.

yol bisikleti gerçekten yolda çok iyiymiş. dün şirinevler den arnavutköye gittim geldim. çok zevkliydi. fakat ben mi alışamadım gidon mu kötü anlamış değilim. siz neresinden tutuyorsunuz gidonun. frenlerin üstünden tutuyorum rahat olamıyorum gidonun düz yerinden tutuyorum frene basamıyorum. alt taraftan tutuyorum boynum ağrıyor. düz yolda giderken sorun olmuyorda şehir için problem yaşıyorum

Sadece yokuş aşağı giderken gidonun alttan tutuyorum rüzgar az yemek için, fren üzerinde tutuyorum trafikte. Yol boş ise, değişiyor durum.

xrs070 almayı düşünüyorum önerirmisiniz?

2 hafta sonra pişman olursun. İkinci el bisiklet bakman daha iyi olur onu almaktansa.

@Silmarillia

o zaman doru tutuyoruz. cahilliğime ver fren üzerinde tutmak güvenli mi. bana sanki pek sağlam değil gibi geldi de.boyun ağrısı oluyor alttan tutunca geçici bir durum mu bu

@hector26md

Xrs070 dropbar takılı bi şehir bisikletidir. Aşırı ağır, aerodinamik yok, şekil hoş değil

xrs040 ile arasında 3kg varmış

yalnız ben 600 tl civari bisiklet arıyorum şu anda kullandığım bisiklet 17 kg

@oktayakgoz
Estağfurullah, ben fren üstünde tutuyorum frenleri o tutuş pozisyonuna göre yeniden ayarladım biraz yumuşak yaptım sıkarken sorun yaşamadım henüz. Hatta dün o şekil kullanırken birisi önüme fırladı 3 metre yakınlıkta asıldım frene sorunsuz atlattım olayı. Boyun ağrısı için ise gidon pozisyonu ya da sele ile alakalı durum olabilir. Bende böyle birşey olmadı aksine sırtım ağrıyordu bisikletten sonra ağrı geçti :)

ben zaten bisikleti yükseltmeyi düşünüyorum aldığımda

@hector26md
Bence 300 civarı daha yükselt paranı al xrs040 o iyidir senin için.

2014 040 kliksa da olabilir bence kaçırma. xrs070 hiç alınacak bir model değil. sonradan da yükselmez.

Geri