Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

Salcano 040ların Üzerindeki göbekler berbat 5tl ilk Göbek böyle bisiklete böyle Göbek olurmu?ben jantları değiştim göbeklerde shimano oldu ve çok memnunum,ama bisikletin masrafı bitmiyor:)

Scudo
Bugün almaya gittik bu bisikleti satıcı 54 kadro var dedi sadece.Arkadaşa büyük geldi, kadroya oturdu bisiklet bacak arasına değince dedik bu büyük abi 51 kadro yok mu.Yok dedi hadi bunu anladık utanmadan bi de bisikleti kadro üzerinde mi süreceksin sele'de süreceksin, kadro bacak arasına değse ne olur dedi.Bu mantıkla biz mal satayamız dedi orada ben bittim zaten.(Kadroya bisiklet'in ortası diyordu bu arada) Anında çıktık ve almaktan da vazgeçtik adam sözde resmi distribütör.Açıkçası iyi de oldu diyoruz buradaki yorumlardan sonra.Triban 5 düşünüyoruz şimdi

@Uptown Cyclist

:) türkiyede bunlar gayet normal şeyler. adamın derdi malını satmak sizin ihtiyacınızı gidermek değil. dinleyip almamanız iyi olmuş.

geçen decathlonda triban 5 gördüm sora grup seti kaldırmışlar. bilginiz olsun.

@Uptown Cyclist normalde 51 kadro ki tek tip boğaz kullandıkları için 51 de uzanması gerekirdi normalden dah fazla ve buda sıkıntı. Kısaca boğazda değişmesi gerekirdi o zaman adam oluyor yoksa zaten salcano servis konusunda berbat

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
bisikleti internetten alıp salcanoya gidince bedevamı kuruyorlar ayrıca bir para alınıyormu

@Can Oksuz Ciddi misiniz? :eek: E o zaman başka seçenek kalmıyor bize

@Uptown Cyclist bugün forumda ve sahibinden.com da birisi Shimano 2300 setli triban 3 ilan vermişdi 900 tl 51 kadroydu yanılmıyorsam. Bence bi inceleyin onu;)

Bisikletçim zincirin acilen değişmesi gerektiğini söyledi. Vites ayar ve geçişlerini etkiliyormuş. Bisikletçinin söylediğine göre bende mtb bisikletlerde kullanılan kalın zincir varmış, sora ve yol bisikleti için daha ince shimano yol serisi zincir ile dişliler ve vites sistemi daha fazla hırpalanmadan değiştirmek gerekiyor muş. Sizde kontrol ettirin, belki sadece bana denk geldi..

@mergin 1400 tl ye aldım. Bu nakit fiyatı dedi ama gene de 9 a böldü.

@osmanfeza zincirin modelini yazarmısınız kmc z bilmemkaç gibi. eğer z serisi ise mtb ve yol ile uyumludur.

İnternetten 57 kadro sipariş ettim.54 gönderdiler,aradım 57 istedim.boyumu sordu 1.81 dedim.'biz 57 yi 1.95-2.00 m olana veriyoruz' dedi.:hihi:

@E.Okan
O ne abi ya. Sanane boydan benim istediğimi yollasana sen. İyice üçkağıda vurmuşlar

• Beğen
Tepkiler: Mondschein
@E.Okan Eee siparişten sonra, göndermeden önce boyunuz malum mu olmuş adamlara:)))

• Beğen
Tepkiler: E.Okan
konuşmalarda şöyle bi ifade geçti '3 cm ya 3 cm ,3 cm den ne olacak' dedi.:kptmya:

Arkadaşlar şimdi burada da yazan bilgiler doğrultusunda ve benim başka bisiklet konusunda daha bilgili ve yetkin arkadaşlarla konuşmalarım üzerine. Gidonu değiştirmeye karar verdim. Bazı arkadaşlar boyun ve furj setinin de değişmesinin iyi olacağını söyledi. Boyun biraz uzun diyorlar.. Sizce öyle mi ? Bir de XLC diye bir gidon markası buldum daha mantıklı fiyata Ritchey markasından biraz daha uygun fiyatlı. Bir de Vites değiştirici frenler biraz yukarı alınması gerekiyor. Sargılar tekrar sarılabiliniyor mu? Benim bulduğum en ucuz Ritchey gidonlar 124 tl KDV dahil peşin 115 tl yine dahil.. XLC lerde 45 tl taksitli 41 tl peşin..
(link) ürün bu... Görüşleriniz.. Bir de göbekleri değiştireceğim. Orjinaline sadık kalsın diye yine sora setlerle değiştireceğim. Onlarda ön 35 tl , peşin 32 tl . Arka 54 tl, 49 tl peşin ... Cantlarda var ama R500 ler 350 tl civarında.. Şimdilik bir cant masrafına girmek istemiyorum.. Yani bu dönüşüm 135 taksitli 122 tl peşin.. Tatmin derecem ne kadar artar sizce ?

Bir de göbekler o r500 setlerin içine dahil mi bilmiyorum...

Bir de işçilik alacaklardır bunları takmak için .. Malum ruble takımı sökülüp tekrar takılacak felan.. Ona ne isterler işte o muamma..!

@amoush00 öncelikle göbekler dahildir. Gidon değişince sargı çöp olacak yeni sargı gerekecek lakin 25 tl ye xlc nin çok güzel sargıları ar aşırı pahalı değil. Zaten kollarıda sıfırdan takacağınız için ayar ve yukarı kaldırmayı rahat rahat yaparsınız. Bu bisikletçi arkadaşlarınızla beraber değişin isterseniz. Yarım saat sürmez ve bisikletçiye gidip montaj için ücrete gerek kalmaz. Bi kere beraber değişin sonrasında sizde öğrenip kendiniz halledebilirsiniz zaten. Ben kendim boğazı da değişmiştim. Ve furş için kapak sipariş ettim yarına elimde olacak

Geri