Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@lealtad çok teşekkürler fotoğrafı görünce daha fazla cezbetti :) seleniz hakkındada bilgi verebilirmisiniz acaba

@lealtad Siyah gidon bandı, sele ve janttaki yazıların sökülmesiyle çok güzel olmuş. Ben de siyah gidon bandımı aldım sırada sele var inşallah. :D

Selenizi ben de merak ettim ayrıca janttaki boşluk sizde de var mı, varsa siyah jantta sırıtıyor mu?

Sele klasik örümcek diye tabir edilen selelerden. Ayrıca resim eski akşamüzeri gidon ve boğaz degişerek yarım kilo hafifledi bisiklet.. Jantlar boşluk falan da yok
@ziyaozan @Berkay*

IMG-20150522-WA0014.jpeg

• Beğen
Tepkiler: Berkay*
@Uptown Cyclist ben 2015 i tarttim. Baskül de tarttim. Once kendim sonra elimde bisiklet varken ciktim. 10 kiloya yakin cikti. Ama pedallar takiliydi. Zaten agirliklar pedalsiz aaağırlıktir her zaman. Genede 9.5 civari bence.

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
örümcek sele uzun yolda sıkıntı çıkarıyormu ? @lealtad

@ziyaozan hayır. 210 km yaptım sorun olmadı. Şimdi 300 falan yapma niyetim var. Özel olarak bi ağrısı yok ama genel olarak yol bisikleti olmasının verdiği rahatsızlık var sadece bir mtb yada şehir'e göre. + bir zararı yok

@Fakir Kemancı

fiyat nedir bende almayı düşünüyorum uyarsa anlaşalım :)

@lealtad o örümcek selesini ebaydan sipariş etsem sıkıntı çıkarmı

ayrıca boyum 170 civarı 51 ve 54 kadro boyları var hangisini tercih etmeliyim

@ziyaozan sorun olmaz zira bende aliexpress den almıştım. 51 daha uygun olacak ama gidon ve boğaz değişmelisin gidon yapısı bozuk ve boğaz fazla uzun buda sürüşü olumsuz etkiliyor

Arkadaşlar ben de yakın zamanda sipariş vereceğim. Bisikletim geldiğimde yapmam gerekenleri birisi anlatabilir mi? Çocukluğumdan bu yaşıma kadar 15 seneye yakın bisiklet sürerim. Ama zincir takma dışında bisiklet mekaniğiyle pek bir ilgim olmadı.Bundan önceki bisikletim 15-20 kiloluk bir castello mtb idi. Anlayacağınız büyük bir atılım yapacağım. Bazı arkadaşlar gidon ile ilgili şeyler vs. söylemiş. ilk geldiğinde neler yapmam gerek. Monteyi kime yaptıracağım. Garanti koşullarını nasıl ihlal etmeden en verimli şekilde bisikleti kullanabilirim. Biraz bilgi verirseniz çok mutlu olurum.

@Odabasi öncelikle şimdiden hayırlı olsun. Montajı salcano servisine yaptırabilirsin lakin teknik yeterlilik ve nezaket konusunda genel olarak salcano servisleri bi tık geride olması gereken noktadan. Bunun dışında ayarları iyi bi bisikletçiye yaptırman daha iyi. Sonrasında bazı parçaları değişmesi gerek lakin ilk yolun ise seni fazlasıyla götürecektir zaten. Bisikleti alıp iyi ustada montajı yaptır. Kendine yama, levye, iç lastik, yeterli basıncı vurabilecek bi pompa ve alyan seti al. Daha sonra da forumda ki konuları oku. Araştır. Atölye kısmında ki konuları incele. Gerisi zamanla olacaktır zaten

• Beğen
Tepkiler: Odabasi
@lealtad tamamdır dostum bir de bisiklet alırken yanında bir de km. saati almak istiyordum ama gördüğüm saatler çok uçuk fiyatlarda. piyasası mı böyle yoksa ben mi yanlış yerden baktım. önerebileceğiniz f/p ürünü bir km saati var mıdır?

öncelikle bu soruyu burda sorduğum için kusura bakmayın forumda yeni olduğum için konu açamıyorum..
salcano xrs040 sora 2014 model mi yoksa kron rc1000 mi soruyu daha önce forumda açmışlar ancak yeterli cevaplar verilmemiş biraz açıklayıcı olarak fikir verebilirmisiniz lütfen?

@ziyaozan Rc1000 o kadar iyi olsaydı bu kadar insan F/P olarak XRS 040 tercih etmezdi diye düşünüyorum.Yarın arkadaşa alıyoruz biz de.Sizi pişman etmez bence

Merhabalar xrs 040 gerçektende çok hoş ve rahat bende tavsiye ederim.

040 f/p oladak Triban 3 ile yarışacak düzeyde. Triban 3 kadro yapısı ve aero dinamik olarak daha hoş lakin 040 sora ile vuruyor alıcılarına..

Geri