Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

@VeyselKobal gidon biraz daha aşağı dönmeli esasında. Lakin gidon geometri olarak olması gereken yerde olunca alt kısımdan tutup tırmanış yapmak zorlaşıyor zira eller gidonun kavisli alanına çarpıyor

Scudo
@VeyselKobal Teşekür ederiz şimdiden :hhhhhh: ancak nasıl eleştirecek? Arkadaşım sadece market bisikleti kullandı bundan önce :D bu ilk ciddi denebilecek bisikleti yani

@Uptown Cyclist eleştirilebilecek derken, mesela lastikleri biraz dandik, gidon yol bisikletine yakışmayan şekilde çelik ve kolların pozisyonunun yeniden ayarlanması gerek. Fakat fiyatına göre mühim olaylar değil bence. Kaldı ki, bunlar ilk bisikleti olacak biri için hiç önemli değil ;)(sadece kolların pozisyonunu yeniden ayarlatın, yanlış alışmasın).

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/20/cc441c2ae2332c9eda48d47c340777cd.jpg Arkadaşlar bu nasıl bir sürüş sizce? Gece odtü kampüsünde xrs 040 ile 2. Sürüş. . Yarı karanlıkta yarı akşamüstü. . http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/20/c66e1ceb330c1f4eaee982a11c6e50b9.jpg

• Beğen
Tepkiler: serkan akta
@mergin hocam para varsa 45 tl yada 54 tl ye sora göbek al... teker patladığında uğraşmadan değiştirirsin. . Tabii 1.5 tl ye 15 anahtar en ekonomik çözüm. ..

• Beğen
Tepkiler: serkan akta
Arkadaşlar yıllardır mtb kullanıcısı olarak bende acaba yolmu şehirmi alayım derken yol bisikleti sevdasıyla bugün siparişimi verdim biraz başınızı ağrıtacağım k.bakmayın ama heyecanlıyım biraz açıkçası
1)mtb den yola geçerken çok zorlanırmıyım
2)bisikletcim.com dan sipariş verdim elime ne zamana ulaşır hep evde olmuyorum
3)en önemli soru olarak bisiklet elime ulaştığında kendim kursam bi problem olurmu veya istanbulda önerdiğiniz bisikletçiler varmı
4)kutudan pedal çıkıyormu
şimdiden hepinize çok teşekkür ederim iyi pedallamalar...

@Antecurs kusura bakmayın anlamadım. .. Hangi menü başlığı?

@amoush00
"ölüm tablosu"

@Antecurs hahaha... ! Güleceğim yoktu hocam. Çok yaşa. .. ! O kadar ölmedim canım bir kaç yokuş metan gazı attırdı o kadar... ! :)

@Ekn

1. hem evet hem hayır. Atlama zıplama kısmı için evet zorlanırsın. Bir iki kez lastiğin patlayabilir, jantın yamulabilir:) Hayır çünkü kullanınca göreceksin sanki üzerinden büyük bir yük kalkmış gibi olacak.
2. 3 gün cıvarında. (stoklarında var ise) Kargo takip ile takip edebilirsin.
3. Garanti kapsamı dışında kalır. Bu senin için problemse evet problem olur.
4. Evet
Eğer 2014 modeli sipariş ettiysen Gidon sargısını söküp hood'ları yukarı alman gerekecek.

@VeyselKobal gidon biraz daha aşağı dönmeli esasında. Lakin gidon geometri olarak olması gereken yerde olunca alt kısımdan tutup tırmanış yapmak zorlaşıyor zira eller gidonun kavisli alanına çarpıyor
@Ekn

Hayırlı olsun öncelikle.
1-Biraz zorlanırsın ama alışma süresi kişiseldir. Kısa sürede alışıp seversin;)
2-Gönderi kodu ile takip et. Birazda senin bölgene dağıtım yapan şube ile alakalı lakin 3-4 günü geçmez.
3-Kurabiliyorsan kur sorun olmaz. Zaten servis konusunda Salcano mükemmel denemez. Servise pek takılma..
4-Evet ama bu fiyata sora sistem ile pedal dahil bazı sistemler alt seviye ...

@amoush00 50 tl göbeğe vermektense kaliteli jant alinir 100 tl ye 150 tl ye. Simdilik 14-15 anahtarla idare edecegiz.

@mergin Ki zaten o fiyata o göbeği alınca onu monte ettirmeside var. Bence o öncelik sırasında biraz geride kalır..

@Antecurs @lealtad öncelikle hızlı cevaplarınız için çok teşekkür ederim son olarak istanbulda önerdiğiniz bir bisikletçi varmıdır kurulum ve ayarlar için

@Ekn kesinlikle öyle. Ama lastikler değişebilir. Çifti uygun fiyata iyi bir cift lastik alınabilir.

@Ekn bilgim yok açıkçası. Pek gitmiyorum bisikletçilere..

lealtad anladım yinede teşekkür ederim peki yardımcı olabilecek varmıdır bana bisiklet kurulumu özellikle şu ayarlar için istanbulda

@Ekn herhangi bir salcano bayine git. Mırın kırın edebilirler. Ama garantin olsun en azından. Başta yapılması gereken ayarlar belli zaten. Kurdurduktan sonra kendin uğraş benim tavsiyem. Youtube'da onlarca video bulabilirsin.

Geri