Scudo Sports

Salcano Xrs 030 tiagra VS Carraro Cr-Race 052

@ahmetkya
Bir öğrencinin kullanabileceği en iyi iki bisiklet bunlardır ve üzmeyecektir. Ben 1.5 yıldır 052 kullanıyorum. :)

• Beğen
Tepkiler: ahmetkya
Scudo
@gmfaruk
Hahahaha :D Hayırlı olsun mesajlarınızı inceleme yazısında bekliyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: gmfaruk
052 kullanıcısı olarak ikisi de güxel bisikleletttir. Tipi hoşunuza gideni alın. Teknik olarak salcano bi tık daha iyi ben görsellik için 052 aldım. Fakat xrs için kesin fotoğraflara kanmayın gerçekte çok daha güzel gözüküyor. İkisini birden gerçekte görün beğendiğinizi alın.
Arkadaşımda 040 var. Bildiğim kadarıyla maşa hariç kadrolar aynı. Soralı bisiklet benim 052 den daha hafif. Bu da kafamı kurcalıyor kadro kalitesi konusunda carraronun kadrosu daha kaliteli geliyor bana

• Beğen
Tepkiler: ahmetkya
ben olsam salko yu seçerdim. servisi kötü ama diğer markaların da kötü olduğu için pek bişey farketmiyor. ayrıca kadro rengi olarakta salko daha güzel bence

Bu arada apexli 030 pedalsız 8 kilo 570 gram geliyor. Kadro hakkındaki izlenimlerim olumlu. Mtb'den geçiş yaptığım için özellikle yoldaki vibrasyonu hissetme konusunda tereddütlerim vardı ancak sanırım karbon maşanın etkisiyle aşırı bir rahatsızlık yaşatmıyor. @Berke 'nin de dediği gibi bu bisikletler parasının karşılığını veriyor.

Geri