Scudo Sports

Salcano xrs 030 - Sedona 621

Birde arkadaşlar bu bahsettiğim janttan kullanan ya da bilgisi olan var mı?.

Scudo
Sedona kullananlardan yorum bekliyorum ve aynı janttan kullananlardan. Bugün tanıştığım birisinden 621'in ön lastiği 1000 küsür kilometrede paramparça olmuş(belki dayanıklı değildi, belki imalat hatası)

kullanıyorum diye söylemiyorum ama, hakikaten xrs30 güzel bir bisiklet. yol bisikletine başlayanlar için bir nimet. lastikleri çok kaliteli. 5000 küsür km yaptım, sadece bir defa ön tekerim patladı. jantlar ise çok kaliteli, yolda akıyor. çok hoş da gözüküyor. bisikletiğin ağırlığı da gayet yerinde. pedalsız ağırlığı 8,5 kg. tercih sizin tabii ki. sedona için ise yorum yapamayacağım.

@Ali Demir

Salkano'nun bu bisikleti gerçekten güzel, fiyatıda çok uygun ama üretimi kaldırılabilir diye bazı şeyler duydum umarım öyle olmaz. Sadece bisikletin görüntüsü biraz kötü onuda eyv. diyorum:) Zaten diğer takımlar için bilgi alamayacağız gibi gözüyor; biraz daha yabancı sitelere bakacağım.

bir kaç bilgi buldum

sedonanın jantları 1570 Gram
Salcanonunkiler 1735 grams

burdan bakabilirsiniz

(link)
(link)

Ama tabi bu fiyat farkını açıklamaya yetmiyor bnce sedonaya bir mmail atın bu konuda bu bisiklette fazladan ne özellik var diye yoksa bu para markaya mı gidiyor sadece diye bnce :)

Ben Salcano diyorum. Gerçekten iyi bir bisiklet. Bu arada şöyle bir durum var, sadece sram apex bile Salcano almak için yeterli bir sebep. 4S lastikler de gayet faydalı. Bence fiyat farkını da düşünün ve Salcano alın.

• Beğen
Tepkiler: Çetin Güzel
salcano xrs 030 apex i gün içinde fabrikaya sordurttum maalesef yok ve bundan sonra da üretimi yapılmayacakmış. bilginize... boşuna mesai harcamayın diye yazma ihtiyacı hissettim. iyi akşamlar

çeşitli salcano bayilerine ( şirin sisiklet ve elinde olmayan bisiklette kampanya yapan nihat bisiklete)

Satan bir yer biliyorum. 1 hafta öncesine kadar elinde vardı Tiagra olanlardan.

@Berat Öztürk

Eyv. Aksium'u incelememiştim ama birazda markaya para gidiyor. Ben salcanoya mail atmıştım cevap gelmedi.

@selcuk il

Bunu bende bir iki yerde okudum ama şirin gerçi bunu sorgulatmadan söylemişti. Umarım alacağım zaman yeni serisi gelir. Fabrikaya mail attım ama cevap gelmedi, olmadı telefonla arayacağız.

@selcuk il

Adapazarı Ensar Ticaret. Enes Şimşek dükkan sahibi. Bugün oradaydım, XRS030 Tiagra'lardan birindeki seti söküp kendisine bisiklet topluyordu. Belki elinde başka vardır, sormanda fayda var.

Bugün fabrikayla bir görüşmem oldu artık üretimin durdurulduğunu söylediler. Mart 2014'te yeni sezon ürünleri geleceğini söylediler.

Salcano dünyanın en yalan firması bence bende seninle bire bir aynı durumda kalmıştım salcano getirdik getiricez getirdik getiriyoruz derken getirmedi bende görünüm olarak salcanodan yaklaşık 2000 kat daha güzel olan sedonayı aldım ve memmunum salcanodan pedalsız daha hafif ve jantları daha iyi cole rollen aero dinamik jant tellerine sahip mavic gibi değil senin için tek sıkıntı 24 telli arka jantın +80 kilolar için sıkıntı olması bu arada kredi kartına 6 taksit 2400 tl ye aldım sedonayı arka jant dışında daha bisiklet tık etmedi bence kadro kaliteside ayrıca kadro yere düşse bile çizik olmuyor garip bir şekilde bisikletimin en sevdiğim özelliği :)

@Mert-Demir

Sizde 621 modelini mi kullanıyorsunuz ve N zamandan beri kullanıyorsunuz? Kİlo olarata zayıflıyorum ama 110 kilo binen insanlar varmış 24 telli jantlarda, öyle okumuştum.

hocam, xrs30 için görüntüsü kötü demişsiniz. gerçi zevk meselesi ama, hiç de öyle kötü gözükmeyen, aksine şık duran bir bisiklet.

(link)

Geri