@mmratkara17
malesef marka olarak insanların bu kadar sitem etmesine rağmen koymaya zahmet etmedikleri aşikar. malesef yok. ama uci onaylı olduğuna bin şükür ediyoruz.
@mmratkara17 yaklaşık 3ay oldu alalı şahsi fikrim on numara bir ürün istanbul da kullanıyorum daha önce aleminyun scoot vardı beni bayağı yoruyordu ,bu kadar fark edeceğini tahmin etmiyordum,özetle eğer bu bisikleti bedenine göre bulduysan hiç kaçırma derim vesselam
Bizim ümraniye tarafında otoyolu bile berbat zaten ben uzun yol seven biriyim o yüzden carraronun cr road052 modeli tam benim istediğimsert bir kadrosu var çoğu karbon kadroyu geride bırakır
Satan arkadaş dolar bu kadar uçmadan bisikleti ve jantları aldıysa uyanıklık yapan yurdum esnafı gibi davranmayıp şimdi sıfırı şu kadar diyerek fiyatı uçurmamış. Biz de buna şaşırır hale gelmişiz.
(link)
(link)
(link)
Jantlarının Türkiye satış fiyatına bakılırsa bu xrs001 çok daha hesaplı.
Jantlarının Türkiye satış fiyatına bakılırsa bu xrs001 çok daha hesaplı.
@ahlaksız Ne kadar hesaplı olursa olsun ne yazık ki piyasada para yok büyük ihtimalle. Yaklaşık 6 aydır sahibinden sitesinde ilanım var Lapierre karbon, Cole Rollen jantlı 4500 tl ama kimse almaya yanaşmıyor. İnsanlar kredi kartı ile taksitli alışveriş yapabiliyor ancak yani gelecek ipotek altına alınıyor. Benim çocukluğumda para varsa birşey alınır yoksa biriktirip alınması beklenirdi o bekleme süreci bile ayrı bir heyecandı.
@trainspotting35
Fiyatı biraz düşürürsünüz,çok paraya ihtiyacınız varsa,biraz daha..Atıyorum,1000 lira edecek bisikletinize 300 lira istemezsiniz..
Fiyatı haddinden fazla düşük ürünü kimse almak istemez..Fiyatı normal standartlarda olan bir bisikleti de,bu zamanda almak zor
Haliyle bisikleti satamamanız normal..
2019 ultegrasını ay başında sipariş geçtik 20 si gibi bisiklet elimizde olacak sanırım... inceleme test kurulum vs. bi inceleme yazısı yazmayı düşünüyorum.