H Hüseyin Öztürk Üye Kayıt 4 Ağustos 2010 Mesaj 7 Tepki 1 Şehir İstanbul 4 Ağustos 2010 #1 Öncelikle herkeze merhaba bu iki bisiklettin arasında kaldım salcano donanım olarak daha iyi fakat kalitesiz olduğu söyleniyor carraro ise çok iyi bir marka ve alan kullanıcılar gayet memnun sizce hangisini almalıyım?
Öncelikle herkeze merhaba bu iki bisiklettin arasında kaldım salcano donanım olarak daha iyi fakat kalitesiz olduğu söyleniyor carraro ise çok iyi bir marka ve alan kullanıcılar gayet memnun sizce hangisini almalıyım?
K kadircan daglar Aktif Üye Kayıt 16 Temmuz 2010 Mesaj 157 Tepki 42 Şehir istanbul 4 Ağustos 2010 #2 Bence Carraro Çünkü Donanım Olarak Çok İyi Bir Bisiklet. Ama Ne Yazıkki Carraro nun Bu Modelleri Piyasada Yok Diye Biliyorum. Tepkiler: Hüseyin Öztürk
Bence Carraro Çünkü Donanım Olarak Çok İyi Bir Bisiklet. Ama Ne Yazıkki Carraro nun Bu Modelleri Piyasada Yok Diye Biliyorum.
B Burak YAVRU Aktif Üye Kayıt 1 Haziran 2010 Mesaj 139 Tepki 86 Şehir Eskişehir 4 Ağustos 2010 #3 Bulursan K race al ama çok zor. Tepkiler: Hazar Berkay ve Hüseyin Öztürk
H Hüseyin Öztürk Üye Kayıt 4 Ağustos 2010 Mesaj 7 Tepki 1 Şehir İstanbul 4 Ağustos 2010 #4 Biraz araştırma yaptım piyasa yok gibi bişi bunun yerine önerebileceğiniz bir bisiklet varmı?
A A.Samet Topcuoglu Forum Demirbaşı Kayıt 16 Haziran 2009 Mesaj 499 Tepki 291 Şehir Konya 4 Ağustos 2010 #5 salcano bu sene baya gelıstırdı kendını bence onu da dusune bılırsın kardesım ama ben grafıgını kadrolarını fazla sevmıyorum salcanonun
salcano bu sene baya gelıstırdı kendını bence onu da dusune bılırsın kardesım ama ben grafıgını kadrolarını fazla sevmıyorum salcanonun