Scudo Sports

Salcano Snob

Engin ATAL

Forum Bağımlısı
Tepki
347
Bisiklet
Trek
Hayırlı günler arkadaşlar..Dün Salcano'nun Snob modelinde bir bisiklet aldım.Ben bisiklette henüz acemiyim ve neler yapabilceğimi bilmiyorum.Fakat rüyalarıma giriyor sizlere anlatamam.Uçuyorum,hopluyorum,zıplıyorum vs. Benim sorum ise sizce bu bisiklet bu tür işlere uygun mu ? ve uygun ise neler yapabilirim.Eğer bilgin birisi varsa lütfen bana yardım edebilir mi ?
Bisikletin detaylı bilgileri buradadır. (link)
Şimdiden teşekkür ederim..

Scudo
Öncelikle uyarımı dinliyip konuyu doğru yere açtığın için teşekkrler.
Bisikletine gelince bu işe uygundur ve öncelikle buny hop ve hopping hareketini öğren meni tavsiye edrim bu iki hareket çoğu hareketin temelidir.
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=27274 buradada birçok video var bunları izleyerek bir kaç bişey kaparsın çok çalışma ve zaman ayırma ile bu işi öğrenirsin. saygılar...

• Beğen
Tepkiler: bedirhan erdil
@gamebit

Ben teşekkür ederim..İnşallah en kısa zamanda bu tür hareketlere başlayacağım.İlginiz için teşekkür ederim.

• Beğen
@gamebit

Ben sana katılmıyorum. Aksine bence hiç alma 588 TL ye Forumun 2. El bölümünden çok daha iyisini alabilirsin. Bisiklete gelirsek Hi-Ten Kadro bu bildiğimiz çocuk bisiketi kadrosu yani dayanıksız bu bir.Ağırlığına gelirsek 18 kg alırsan 2 ayda arnold gibi olursun :D buda ikincisiydi. Bence alma. İYİ FORUMLAR.

• Beğen
@EmirhanKarasu

Aaa ben direk yorum felan derken aldım ı görmemişiiim keşke sorsaydın ben aga.
Haklısın Eve giren şemsiye ay pardon hi-ten açılmaz.;)

• Beğen
Tepkiler: EmirhanKarasu
@Tolgahan_07

Aldım bile bisikleti artık normal sürüş için kullanırım :( Görünüşü hoş en azından:rolleyes:

• Beğen
Bununla başla bir yapabilirsen, İlerliyen zamanlarda bir kadro alırsın.

Herkez üst seviyelerle başlamıyor.Bununla ufak tefek haraketleri öğrenirsin öğrenirken bisiklete zarar vericek şeyleri denersin onda sonra 1000-1500 tl ayırıp o zaman kadar biriktirip güzel bişey alıp yoluna devam edersin.

@koraymalkoc

herkese teşekkür ederim..Fakat ben bu bisikleti çok zor aldım :p Sanırım bir bisiklet için 1.000 , 1.500 gibi bir mevlalarda para ayırmam imkansız olacaktır.Paraya göre bisiklet oluyor malesef:eek: Yinede çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için:in:

• Beğen
ben 22 kılo ınce bogaz bıanchiyle (cift amortisor) trial yapmaya basladım bıraz agzıma pisledi ama alısmaya calısıyorum daha sonra daha ıyı bırsey alacagım
bence sen demekten vazgecme ben vazgecmedım..(bıraz belın agrır ama )
ama arkadaslar haklı daha ıyısını buradan bulabılırsın...
ne dıelım hayırlı olsun eve gırmiş bikere....saygılar...

Geri