Scudo Sports

Salcano öneri

yigitdogan

Üye
Tepki
9
İsim
Yiğit Doğan
Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır rüyalarıma kadar giren kafayı yedirten bir olay var 2bisiklet modeli arasında kararsızlık. Bana lütfen yardımcı olun modeller: Salcano ng350 27.5HD Salcano astro 27.5HD resmen kafayı yemek üzereyim birinde güzel olan diğerinde kötü falan ben anlamadım. Lütfen bana nedeniyle birlikte ŞU Bisiklet diye söylermisiniz. Bundan sonrada artık gidip alıcam bu son konum HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER

Scudo
@yigitdogan astro da race King lastik var. O bir artı. Onun dışında aman aman bir fark yok. Astro kullanan iki arkadaşım var. Gayet memnunlar. Ben kesinlikle astro al derim.

• Beğen
Tepkiler: yigitdogan
Dostum astro 32/11 dişli diğeri 34/11 dişli. Aman aman fark yok. Yokuş çok çıkacaksan sorun olur sadece. Dağlarda az zorlaması olur.

@yigitdogan
astro nun arka aktarıcısı acera ng350 ninki altus acera altustan üsttür ancak ng 350 27 vites

astroyu tavsiye ederim

• Beğen
İkiside iki teker bir adam ile gidiyor. Nüaslara fazla takılı kalma.

• Beğen
@yigitdogan açıkcası ben çok büyük fark oluşacağını sanmıyorum ve ısrarla astro dan yana kullanıyorum nacizane fikrimi :) nihai karar senin. Umarım hangi seçenek olursa olsun en iyisi olur senin için.

• Beğen
Tamamdir kararimi verdim ve gidip astro alicam. Degerli yorumlariniz icin tekrar cok tesekkurler!

• Beğen
Tepkiler: caesar
@yigitdogan biz teşekkür ederiz dostum. Görüntü olarakta güzel bisiklet. Bizi haberdar etmeyi unutma ;)

• Beğen
Mutlaka alinca fotograflarimi ve deneyimlerimi yazmayi ihmal etmem

bende yakında bisiklet alıcam benimde aklımda astro kalmıştı alınca görüşlerini bekliyorum bide carraro crs 620 HD var aklımda bilgin varmı nasıldır

• Beğen
Geri